Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 120 (5327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

 

În urma articolelor apărute în presa locală din data de 27 mai 2013, privind organizarea alegerilor la Filiala Teritorială a Partidului Naţional Liberal Suceava, în calitatea mea de preşedinte mă simt obligat să fac următoarele precizări:

Statul PNL prevede:

„a) Art. 70 – Biroul Permanent Naţional are următoarele atribuţii:

- litera t: stabileşte calendarul desfăşurării Conferinţelor filialelor teritoriale.

b) Art. 106

- alineatul 2: La filialele în care mandatele Birourilor Politice Teritoriale expiră în anii 2013 şi 2014 se vor organiza Conferinţe Extraordinare sau Ordinare de alegeri, în conformitate cu calendarul stabilit de Biroul Permanent Naţional.

c) Art. 55 – atribuţiile Biroului Permanent Teritorial

- litera g: convoacă Conferinţa filialei teritoriale şi stabileşte norma de reprezentare a acesteia.”

În şedinţa din 16 mai 2013, Biroul Permanent Naţional a stabilit data desfăşurării Conferinţei de Alegeri a Partidului Naţional Liberal filiala Suceava în data de 8.06.2013.

În temeiul hotărârii Biroului Permanent Naţional a fost convocat Biroul Permanent Teritorial pentru data de 26.05.2013, ora 10:00, iar la solicitarea domnului Marius Ursaciuc, şedinţa a avut loc pe data de 25.05.2013, ora 14:00.

La şedinţa Biroului Permanent Teritorial din 25.05.2013, din 29 de membri ai Biroului Permanent Teritorial convocaţi au fost prezenţi 17, inlusiv domnul Marius Ursaciuc, care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia filialei Suceava a Partidului Naţional Liberal.

Având în vedere prevederile statutare expuse mai sus, consider că în calitatea de preşedinte al Partidului Naţional Liberal filiala Suceava am respectat cerinţele democratice, iar faptul că îl voi avea ca şi contracandidat pe domnul Marius Ursaciuc reprezintă pentru mine o onoare, competiţia însemnând întotdeauna progres.

Am certitudinea că aceste alegeri sunt organizate şi se vor desfăşura în mod statutar, exprimând voinţa membrilor Partidului Naţional Liberal din judeţul Suceava, participanţi la Conferinţa Teritorială din 08.06.2013. De asemenea, sunt convins că existând mai mulţi competitori, lista candidaţilor închizându-se cu 48 de ore înainte de desfăşurarea alegerilor, organizaţia judeţeană Suceava a Partidului Naţional Liberal îşi va consolida unitatea de care a dat dovadă la alegerile care au avut loc în anul 2012.

Doresc să profit de această ocazie pentru a face un apel la decenţă politică către cei care au simţit nevoia să folosească canalele media locale pentru a comenta, într-un mod neadecvat şi tendenţios, elemente de organizare internă a Partidului Naţional Liberal. Locul dezbaterilor politice este în interiorul partidului şi nu în afara lui, iar cei care înţeleg altceva se plasează, fără echivoc, în afara statutului pe care îl comentează cu atât de multă “îndemânare”.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!  

 

Preşedinte PNL al Filialei Suceava,

ŞTEFAN ALEXANDRU BĂIŞANU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Comunicat de presă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sall trimis de
(29 mai 2013, 08:23:41
Sper ca dl Ursaniuc sa castige alegerile pentru presedentia PNL SUCEAVA,pentru ca dl Alexandru Baisanu,a incalcat grav statutul partidului national liberal,punadu-si sotia sefa unei instituti de stat,daca nu ma insel la Casa de Asigurari Suceava,daca nu ma insel,desi PNL a facut in trecut multe pentru romania,pe vremea lui Tariceanu am trait foarte bine,daca nu ma insel dl Baisanu era la PDL.Asa ca degeaba se va supara dl Baisanu,daca se va supara,asta numai stiu,asta daca dl Ursaniuc nu va fii tradat de colegi sai.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei