Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 aug 2010 - Anul XV, nr. 194 (4485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Luhan: PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PD-L, suceveanul Petru Luhan consideră că PSD va scădea în sondaje în perioada următoare. El a spus că socialiştii au început să piardă „din ce în ce mai mult teren în Uniunea Europeană”, iar la nivel naţional PSD nu face excepţie. „PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut o perioadă, printr-o propagandă ieftină şi lipsită de conţinut şi viziune. PSD nu ştie să facă altceva decât un astfel de tip de politică, lipsită de substanţă, care nu urmăreşte decât manipularea românilor. Pentru a ajunge la putere, PSD a folosit mereu atacuri la persoană, mituirea electoratului cu mici şi bere, amăgirea oamenilor cu promisiuni deşarte”, a spus Luhan.

El a arătat că după alegerile europarlamentare din 2009, socialiştii au pierdut peste 10 procente la nivel european. Europarlamentarul PD-L a mai declarat că lipsa unei conduceri puternice este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă PSD. „A fi lider înseamnă să ai idei, viziune şi capacitatea de a implementa acea viziune. Azi, nici unul dintre liderii PSD nu are cumulativ aceste calităţi. PSD nu are un program de modernizare a ţării, în timp ce România vrea să fie o societate modernă, europeană”, este de părere Petru Luhan. El a mai spus că toate statele moderne europene, cu unele excepţii, au o conducere de centru dreapta. „Cred că în prezent electoratul votează mult mai raţional decât în alţi ani. PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut”, a încheiat Petru Luhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan: PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Luhan: PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti o oaie bleaga bai luhane trimis de
(19 aug 2010, 13:20:25
tu nu te uiti la zapaciti astia unde au dus tara .Sau cand ai declarat aceste randuri erai beat sau mai este o varianta esti UN F.R.A.I.E.R si nu stii ce vorbesti bai blegule pupincurist ce esti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei