Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 feb 2011 - Anul XVI, nr. 48 (4646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Douglas s-a certat cu un paparazzo, pentru a o apăra pe Catherine Zeta Jones

Michael Douglas s-a certat cu paparazzo, joi, după ce soţia sa, Catherine Zeta-Jones, l-a acuzat pe acesta că i-ar fi dat un pumn în faţă, informează contactmusic.com.

Cuplul de la Hollywood a petrecut ziua de joi la reşedinţa regală de la Buckingham, unde Zeta-Jones a primit distincţia de Comandant al Ordinului Imperiului Brianic din partea Prinţului Charles.

Cei doi s-au întors la hotelul din Londra în care erau cazaţi, dar cum au ieşit din maşină, au început necazurile, deoarece a trebuit să treacă printr-o mulţime de curioşi care îi aşteptau să apară.

Într-o înregistrare obţinută de Entertainment Tonight, Zeta-Jones este auzită ţipând: "Cum îndrăzneşti să dai cu pumnul în mine?" către un paparazzo din holul hotelului. "Mi-a dat un pumn, vreau să chemaţi poliţia acum! Mi-a dat un pumn. Tipul de aici mi-a dat un pumn!", a continuat vedeta. Douglas a sărit în ajutorul soţiei sale, strigându-i celui acuzat că a lovit-o că este "un nemernic", şi apoi l-a atacat, fiind, ulterior, despărţit de acesta de paznicii hotelului.

Încă nu se ştie dacă a fost depusă o plângere oficială în legătură cu acest incident, care a stricat "fabuloasa" zi a familiei Douglas", a spus purtătorul de cuvânt al actorului, Alles Burry.

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones a fost decorată, joi, de prinţul Charles, pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor, ea devenind Comandor al Imperiului Britanic. În iunie anul trecut, palatul Buckingham a anunţat că actriţa Catherine Zeta-Jones se numără printre cele 975 de personalităţi decorate de Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cu ocazia zilei de naştere a reginei.

Ordinul Imperiului Britanic are cinci clase de decoraţii. Cele mai comune sunt, în ordine crescătoare, Membru al Imperiului Britanic (MBE), Ofiţer al Imperiului Britanic (OBE), respectiv Comandor al Imperiului Britanic (CBE).

Actriţa în vârstă de 41 de ani a sosit la palat cu soţul ei, actorul Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, şi cu copiii lor, Dylan, în vârstă de 11 ani, şi Carys, în vârstă de opt ani. Îmbrăcată într-un costum elegant, la care a asortat o pereche de pantofi aurii şi o pălărie cu pene, actriţa a primit distincţia din mâinile prinţului Charles. La rândul său, Michael Douglas, care recent a anunţat că s-a vindecat de cancerul la gât de care suferea, a fost îmbrăcat foarte elegant.

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007). Zeta-Jones este căsătorită cu Michael Douglas din 2000.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street". Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii. Actorul mai are un fiu, Cameron, din prima lui căsnicie cu Diandra Douglas.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Douglas s-a certat cu un paparazzo, pentru a o apăra pe Catherine Zeta Jones.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Douglas s-a certat cu un paparazzo, pentru a o apăra pe Catherine Zeta Jones0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei