Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan, acuzată de furtul unui colier, s-a declarat nevinovată

Actriţa americană Lindsay Lohan, aflată în regim de eliberare condiţionată şi acuzată oficial, miercuri, de furtul unui colier dintr-un magazin din Los Angeles, s-a declarat nevinovată, informează AFP.

Lindsay Lohan, în vârstă de 24 de ani, riscă o pedeapsă de trei ani de închisoare, a explicat procuratura americană într-un comunicat emis înainte de apariţia tinerei actriţe în faţa tribunalului care a pus-o oficial sub acuzare.

Judecătorul a fixat cauţiunea la suma de 40.000 de dolari şi a avertizat-o pe actriţă, spunându-i că va fi încarcerată dacă va încălca încă o dată termenii regimului de eliberare condiţionată.

O nouă audiere a fost fixată pentru data de 23 februarie.

Lindsay Lohan a fost acuzată că a furat un colier în valoare de 2.500 de dolari dintr-un magazin de bijuterii din Los Angeles.

Această nouă abatere de la reguli a actriţei americane ar putea epuiza răbdarea judecătorilor californieni, care, după numeroasele încălcări ale regimului de eliberare condiţionată săvârşite de Lohan, au avertizat-o pe artistă că răbdarea lor are o limită şi că riscă să ajungă pentru mai multe luni la închisoare.

Anticipând inculparea clientei sale, avocata Shawn Chapman Holley a publicat un comunicat, weekend-ul trecut, în care a declarat: "Dezminţim aceste acuzaţii. Ne vom apăra la tribunal, nu în presă".

Magazinul de unde a dispărut colierul se află în regiunea din Los Angeles unde locuieşte actriţa. Camerele de supraveghere ale magazinului au surprins-o pe Lohan purtând colierul, potrivit presei americane.

După ce autorităţile au obţinut un mandat de percheziţie pentru casa starletei, colierul a fost returnat la o secţie de poliţie. Poliţia din Los Angeles a continuat cercetările, deşi colierul a fost recuperat.

Lindsay Lohan s-a externat de curând din centrul de dezintoxicare Betty Ford din Los Angeles, unde judecătorul Elden Fox a plasat-o în octombrie 2010, după ce actriţa încălcase din nou termenii regimului de eliberare condiţionată.

Acest nou incident este cel mai recent dintr-o serie de necazuri cu justiţia pe care Lindsay Lohan le-a avut începând din 2007. Atunci, ea a fost arestată pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de cocaină.

În urma erorilor sale de conduită, Lohan a fost nevoită să meargă de mai multe ori la închisoare. Cel mai recent astfel de "sejur" al starletei a durat 13 zile şi a avut loc în vara anului trecut.

Deşi Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood - cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls" -, ea a fost prezentă în ultimii ani în tabloide numai pentru stilul de viaţă petrecăreţ şi problemele cu justiţia. La vârsta de 20 de ani, Lohan mergea deja la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi.

Linsday Lohan a recunoscut în 2007 că este dependentă de droguri şi de alcool şi s-a internat de foarte multe ori în clinici de tratare a dependenţei. În luna mai a anului trecut, justiţia americană i-a ordonat să poarte o brăţară de monitorizare a concentraţiei de alcool din sânge şi a fost din nou încarcerată - după ce a fost reţinută şi condamnată de mai multe ori de poliţie, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de cocaină -, pentru că a lipsit de la şedinţele obligatorii de terapie.

Ulterior, în octombrie anul trecut, Lohan s-a internat în Clinica Betty Ford, în urma unui ordin judecătoresc care o obliga să facă un tratament de dezintoxicare de trei luni. Ea a părăsit clinica pe 4 ianuarie, declarând că vrea să fie din nou stăpână pe viaţa ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan, acuzată de furtul unui colier, s-a declarat nevinovată.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan, acuzată de furtul unui colier, s-a declarat nevinovată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei