Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iulia Vântur testează extensiile pentru gene, sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore? "

Iulia Vântur testează extensiile pentru gene în prima ediţie din acest sezon a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", care va fi difuzată la Pro TV, sâmbătă, de la ora 10.00, informează postul TV.

Telespectatorii Pro TV vor afla sâmbătă dimineaţa care sunt cele mai recente trenduri în coafură şi machiaj împreună cu Alexandra Unguranu, care va aborda nuanţe electrice pentru păr, la care va adapta câteva stiluri de machiaj îndrăzneţe cu ajutorul unui make-up artist din Londra.

Totodată, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din dimineţile de week-end, Iulia Vântur, va testa pentru telespectatorii "Ce se întâmplă, doctore?" extensiile pentru gene.

Şi pentru că sănătatea şi îngrijirea fizică şi psihică nu ar trebui să aibă vârstă, Oana Cuzino le propune părinţilor câteva sfaturi în legătură cu activităţile extraşcolare ale copiilor. "Calculatorul şi televizorul sunt de multe ori principalele activităţi ale celor mici. Total greşit, spun psihologii. Pictura, teatrul, cursurile de gătit sau confecţionarea în familie de jucării din materiale reciclabile contribuie decisiv la o evoluţie spectaculoasă a celor mici", spune Oana Cuzino.

Tot în emisiunea de sâmbătă, telespectatorii pot urmări un interviu cu actriţa Adriana Nicolae, însărcinată în luna a opta, care povesteşte despre cât de mult s-a îngrăşat în timpul sarcinii şi cât de important este sportul în această perioadă

Din trimestrul al doilea de sarcină, Adriana, care este şi instructor de fitness, şi-a reluat antrenamentele fizice, iar rezultatele au fost evidente, pentru că a luat în greutate doar 13 kg. "După luna a treia, am încercat să fac exerciţiile cardio: bicicleta, cross trainer, stepper, cam toate exerciţiile cardio care ajută în arderea de grăsime. Nu vroiam să ard grăsime, dar vroiam să-mi ţin antrenamentul inimii acolo unde trebuie şi ce am făcut în plus a fost stretchingul", a povestit Adriana, care sfătuieşte pe toată lumea să facă mişcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia Vântur testează extensiile pentru gene, sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore? ".
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulia Vântur testează extensiile pentru gene, sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore? "0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei