Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2009 - Anul XIV, nr. 133 (4119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dave Gahan a revenit pe scenă

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a revenit pe scenă luni seară, la Leipzig (Germania), alături de formaţia sa, reluând astfel turneul întrerupt la jumătatea lunii mai, când artistul s-a îmbolnăvit de gastroenterită, fiind apoi operat şi de o tumoare canceroasă la vezica urinară.
Potrivit Welt Online, la concertul care s-a desfăşurat pe Leipziger Zentralstadion au asistat circa 50.000 de spectatori.
Astfel, Dave Gahan a revenit pe scenă după ce, pe 12 mai, a fost spitalizat de urgenţă, la Atena, fiind suspectat de gastroenterită, informaţie confirmată ulterior de reprezentanţii formaţiei. Din acest motiv trupa şi-a amânat spectacolele pe care ar fi urmat să le susţină la Istanbul (14 mai), Bucureşti (16 mai), Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai), Zagreb (21 mai), Varşovia (23 mai), Riga (25 mai) şi Vilnius (27 mai).
De asemenea, în urmă cu două săptămâni, site-ul oficial Depeche Mode a anunţat că Dave Gahan a fost supus unei operaţii chirurgicale în urma căreia i-a fost îndepărtată "cu succes" o tumoare cu grad mic de malignitate dezvoltată în vezica urinară. La sfatul medicilor, solistul trupei a luat o pauză de recuperare, până pe 8 iunie. Astfel, concertul de luni de la Leipzig a fost primul pe care Dave Gahan l-a susţinut după intervenţia chirugicală.
De asemenea, trupa şi-a amânat concertele pe care trebuia să le susţină pe 30 mai, la Londra, 2 iunie - Hamburg, 4 şi 5 iunie - Dusseldorf şi 2 iulie - Bergen, iar show-urile de pe 31 mai - festivalul Pinkpop şi 7 iunie - Leipzig au fost anulate.
În ceea ce priveşte reprogramarea concertelor pe care formaţia le-a amânat săptămânile trecute, inclusiv cel de la Bucureşti, nu a fost luată nicio decizie. Stabilirea unor noi date de concert depinde de disponibilitatea locaţiilor, precum şi de ruta turneului. Trupa îşi sfătuieşte fanii, în mesajul postat pe site-ul oficial, să-şi păstreze biletele la concertele amânate, acestea urmând să fie valabile odată cu reprogramarea show-urilor.
Depeche Modea mai concertat o singură dată în România, în vara anului 2006, în faţa unui public de peste 40.000 de spectatori.
Evenimentul de pe 16 mai era inclus în turneul de promovare a albumului "Sounds of the Universe", al 12-lea material de studio al muzicienilor britanici, din 1981 până în prezent.
Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 29 de ani şi care însumează până în prezent 12 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.
Dave Gahan, în vârstă de 47 de ani, este solist al trupei de la înfiinţarea ei, în Basildon, Essex (Marea Britanie), în 1980.
Gahan a fost mulţi ani dependent de heroină. A încercat să se sinucidă tăindu-şi venele în august 1995, însă, contrar zvonurilor, Gahan spune că nu a încercat să-şi pună capăt zilelor când a luat o supradoză de droguri într-un hotel din Los Angeles, în mai 1996. Albumul "Ultra" a fost lansat după ce Gahan a făcut un tratament de dezintoxicare complet, în 1997. Relaţia cu soţia sa, Jennifer, la rândul ei o fostă dependentă de droguri, a avut o influenţă pozitivă asupra sa în ultimii ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dave Gahan a revenit pe scenă.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dave Gahan a revenit pe scenă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei