Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 151 (8375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primele concluzii ale anchetei

Incendiul de la hala din Șcheia a pornit de la un scurtcircuit la panoul electric principal. Prejudiciul este foarte mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisia formată din pompieri și polițiști care a cercetat hala în care a avut loc puternicul incendiu de marți noapte de la Șcheia a stabilit că focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la panoul electric principal din partea centrală a halei, după care s-a extins pe toată suprafața de aproximativ 12.000 mp. În urma scurtcircuitului, focul s-a propagat în sus, spre acoperiș.

Cu privire la prejudiciu, sunt mai multe societăți care aveau bunuri în hală. Cele mai multe aparțineau societății SIDEM, care achiziționase hala și lucra la eliberarea ei de vechile utilaje și o amenaja pentru cerințele societății specializate în producția de piese auto pentru direcție și suspensie.

Prejudiciul estimat până acum este peste 1,1 milioane de euro, reprezentând doar bunuri din interior, fără a fi pusă încă în calcul hala metalică distrusă de incendiu.   

De departe, cel mai mare prejudiciu este în daune societății SIDEM.
Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de distrugere din culpă.

Incendiul uriaș de marți noapte s-a văzut de la mare distanță și a fost de mare amploare. Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de o intervenție îndelungată, de aproximativ 5 ore, și de nu mai puțin de 17 autospeciale de stingere.
Temperaturile degajate au fost foarte mari, iar faptul că se lucra la renovarea halei și se izola acoperișul cu carton bituminat a făcut ca amploarea incendiului să fie și mai mare. Martorii au sesizat că a ars foarte tare acoperișul, fapt explicabil din cauza stratului de polistiren.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiul de la hala din Șcheia a pornit de la un scurtcircuit la panoul electric principal. Prejudiciul este foarte mare.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiul de la hala din Șcheia a pornit de la un scurtcircuit la panoul electric principal. Prejudiciul este foarte mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei