Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 75 (8299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiție

Primăria Câmpulung Moldovenesc va dispune de un nou corp de clădire pentru a îmbunătăți serviciile pentru cetățeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Câmpulung Moldovenesc va avea un nou corp de clădire pentru a îmbunătăți serviciile oferite cetățenilor din acest municipiul. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a spus că investiția este finanțată din bugetul local și are o valoare de 1,2 milioane de lei. „Deja au început lucrările de construire a noului corp al primăriei, în partea de sud a clădirii. Iar până la toamnă vom elibera zona în care acum stăm cu chirie”, a precizat Mihăiță Negură.

El a precizat că noul corp de clădire va avea o zonă publică cu cinci ghișee, o zonă de așteptare, 12 birouri și două spații pentru arhivă. „Vom avea un ghișeu unic în care cinci salariați ai primăriei vor oferi toate informațiile de care cetățenii municipiului nostru au nevoie. Este o investiție importantă pentru că vom avea un nou corp de clădire în care cetățenii nu vor mai sta în picioare sau în fața ghișeelor. Spațiul actual este mic și atunci am luat această decizie de a extinde primăria pentru a îmbunătăți serviciile oferite cetățenilor. De asemenea, aveam nevoie de acest spațiu suplimentar pentru locuitorii din zona Câmpulung, și mă refer și la toate comunele învecinate, de unde vin la noi pentru schimbarea documentelor de identitate și cererea este foarte mare. Și de aceea am luat această decizie să mărim spațiul de așteptare, dar și cu biroul de ghișeu unic care va fi foarte bine pus la punct”, a explicat primarul din Câmpulung Moldovenesc.

El a mai spus că pe lângă aceste lucrări, actuala clădire care este în proprietatea primăriei va intra într-un amplu program de reabilitare printr-un proiect cu fonduri europene finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Mihăiță Negură a precizat că municipalitatea este în continuare dispusă să achiziționeze și spațiul pentru care acum plătește chirie, de la proprietarul privat al respectivului corp de clădire, însă doar în situația în care tranzacția s-ar face la un preț care rezultă în urma unui raport de evaluare realizat de un specialist în domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung Moldovenesc va dispune de un nou corp de clădire pentru a îmbunătăți serviciile pentru cetățeni.
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Câmpulung Moldovenesc va dispune de un nou corp de clădire pentru a îmbunătăți serviciile pentru cetățeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei