Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 282 (8199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Cadariu: Oferta României este prezentată la târgul de turism IBTM Barcelona

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) este prezent în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie a.c. la târgul de turism IBTM Barcelona. Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a precizat că prezența la acest târg este extrem de importantă, având în vedere că Spania s-a remarcat în topul țărilor emițătoare de vizitatori pentru România. „Turismul de evenimente sau MICE, așa cum mai este cunoscut, creează oportunități valoroase pentru țara noastră, fiind unul dintre principalele segmente care contribuie la conturarea unei imagini pozitive asupra destinației România, pe plan extern. Timp de aproape doi ani de zile, restricțiile impuse de pandemie au determinat această industrie să se adapteze, pentru a nu întrerupe complet activitatea. Respectiv, conferințele și seminariile s-au desfășurat exclusiv online. Însă acum, odată cu reluarea evenimentelor în format fizic, avem șansa de a intensifica eforturile de promovare, astfel încât să facem tot mai vizibilă oferta țării noastre. Avem infrastructura necesară, precum și rezultate de succes, care ne recomandă! Mesajul trebuie să ajungă tot mai departe, către marile companii și profesioniștii din domeniu, iar IBTM Barcelona este o platformă importantă, care ne poate oferi acest cadru”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu. El a precizat că oportunitatea pe care o oferă Spania, prin intermediul organizării IBTM Barcelona, de a crea conexiuni între reprezentanții unor mari companii sau organizații și profesioniștii din turism, reprezintă pilonii care au stat la baza deciziei de participare. Cadariu a arătat că în ultimii ani de zile, România s-a bucurat de o dezvoltare a segmentului MICE, principalele orașe care dispun de o astfel de infrastructură fiind București, urmat de Cluj, Sibiu, Constanța, Oradea, Iași, Brașov și nu în ultimul rând de Timișoara, care va deveni, în 2023, Capitală Europeană a Culturii.

„România a dovedit că poate găzdui cu succes congrese și conferințe, expoziții și târguri, forumuri de afaceri, sesiuni de training și alte evenimente din această sferă. Printre reușitele recente, menționăm Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), care a reunit timp de trei săptămâni, la București, peste 3.000 de invitați de rang înalt, din întreaga lume. Totodată, chiar în aceste momente se desfășoară, în Capitală, reuniunea miniștrilor afacerilor externe ai statelor membre NATO”, a spus ministrul Cadariu. El a arătat că IBTM Barcelona încheie seria de participări la târgurile internaționale de turism din acest an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu: Oferta României este prezentată la târgul de turism IBTM Barcelona.
 Vizualizări articol: 442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadariu: Oferta României este prezentată la târgul de turism IBTM Barcelona0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei