Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 132 (8049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Noi structuri de conducere

Arhitectul Constantin Gorcea, ales președinte al Filialei Nord-Est a OAR, pentru următorii 4 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conferința teritorială ordinară a Filialei Nord-Est a Ordinului Arhitecților din România (OAR), formată din arhitecții aparținând județelor Suceava și Botoșani, a avut loc  recent, principalul obiectiv fiind alegerea noilor structuri de conducere a organizației.

Conferința a avut loc în sala ”Aula Magna” a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava. Au fost alese noile organisme de conducere ale Filialei, pentru mandatul 2022 – 2026, respectiv președintele, Consiliul Teritorial, candidații pentru Consiliul Național, componenta Comisiei de disciplină și de cenzori, precum și delegații la Conferința Națională care va avea loc în zilele de 2-3 iulie la București.

În funcția de președinte al Filialei Nord-Est a OAR, pentru următorii 4 ani, a fost ales arhitectul Constantin Gorcea.

De asemenea a fost ales Consiliul Teritorial, din care a fost desemnat ulterior noul Colegiu Director, format din arhitecții suceveni Ion Andriu și Alexandru Oltean, precum și Mihai Tulbure din județul Botoșani, care vor avea funcția de vicepreședinte, iar arhitectul Mircea Curteanu, din județul Botoșani, va fi trezorierul Filialei.

Colegiul Director va fi susținut în activitatea sa de ceilalţi membri aleși ai Consiliului Teritorial, respectiv Iulia Cosovanu, Elena Hison, Corina Roncea și Simona Zhang Han-Lu, Bogdan Constantin Adomniței, Constantin Haralamb și Dan Sandu.

Au fost desemnați și candidații pentru viitorul mandat al Consiliului Național, respectiv arhitecții Florin Manole, Corina Roncea și Constantin Haralamb. De asemenea, au fost desemnați și cei 11 delegați ai Filialei Nord-Est a OAR, la Conferința Națională care va avea loc la București în 2-3 iulie 2022, precum și componența Comisiei teritoriale de disciplină, condusă de Roxana-Doina Andrieș.

Ordinul Arhitecților din România cuprinde în prezent circa unsprezece mii de membri, arhitecți și conductori arhitecți, din care 225 de membri aparțin Filialei Nord-Est. Structura reprezintă o organizație profesională, independentă, nonprofit, autonomă, apolitică şi de interes public, care are drept scop principal organizarea și exercitarea profesiei de arhitect și funcționează în condițiile stabilite de Legea 184/2001, fiind afiliată la Uniunea Internațională a Arhitecților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arhitectul Constantin Gorcea, ales președinte al Filialei Nord-Est a OAR, pentru următorii 4 ani.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Arhitectul Constantin Gorcea, ales președinte al Filialei Nord-Est a OAR, pentru următorii 4 ani3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei