Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 130 (8047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Sute de copii din Suceava, Neamț și Botoșani au participat la Festivalul de folclor “Sărbătoarea de sub brazi” din Adâncata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Adâncata a găzduit, la finalul săptămânii trecute, a 13-a ediție a Festivalului concurs interjudețean de folclor “Sărbătoarea de sub brazi”. Eveniment de tradiție în comuna Adâncata, festivalul a beneficiat anul acesta de prezența a aproximativ 50 de grupuri de dansatori și interpreți de la unități de învățământ din trei județe, Suceava, Botoșani și Neamț. În total, peste 300 de copii au dansat și au cântat pe scena Căminului Cultural din Adâncata, modernizat în totalitate printr-un proiect finanțat cu fonduri europene. Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de primarul din Adâncata, Viorel Cucu, și de directorul Școlii Gimnaziale  „Ioan Băncescu”, Eduard Marius Muntianu. În cuvântul său, Eduard Marius Muntianu a mulțumit tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui festival, precum și participanților veniți de la școlile din cele trei județe. Directorul Școlii Gimnaziale Ioan Băncescu a evidențiat contribuția sponsorilor pentru organizarea evenimentului, respectiv  primarul comunei, Viorel Cucu, dar și Ion Barariu, Dorel Alucăi și Anca Pintilei.

La rândul său, primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a spus că este extrem de bucuros că Festivalul “Sărbătoarea de sub brazi” poate avea loc din nou după perioada pandemiei de coronavirus. Viorel Cucu a evidențiat faptul că după modernizare și reabilitare, Căminul Cultural oferă cele mai bune condiții pentru organizarea evenimentelor culturale din comună. “Sunt onorat să pot deschide a 13-a ediție a acestui festival deoarece dacă timp de doi de pandemie nu am reușit să continuăm evenimentul, astăzi avem un cămin cultural modernizat cu fonduri europene și ne putem desfășura toate activitățile culturale. Avem un cămin cultural deschis pentru toate evenimentele culturale și cu siguranță că aici avem condiții deosebit de bune”, a declarat Viorel Cucu. El a ținut să le mulțumească în mod special membrilor juriului, precum și cadrelor didactice și părinților copiilor care au participat la festival.

În finalul ceremoniei de deschidere, directorul școlii din comună i-a oferit primarului din Adâncata o diplomă pentru sprijin acordat în organizarea Festivalului “Sărbătoarea de sub brazi”. Evenimentul a fost organizat de Şcoala Gimnazială „Ioan Băncescu” din Adâncata, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi cu sprijinul Primăriei Adâncata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de copii din Suceava, Neamț și Botoșani au participat la Festivalul de folclor “Sărbătoarea de sub brazi” din Adâncata.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de copii din Suceava, Neamț și Botoșani au participat la Festivalul de folclor “Sărbătoarea de sub brazi” din Adâncata0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei