Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 79 (7996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Asociația „Freamăt de speranţă”

„Târgul de vise al iepuraşului”, pentru copiii cu dizabilități din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia umanitară „Freamăt de speranţă” organizează și în acest an, pe 22 aprilie, la ora 14:00, la Grădina Mariajelor din Câmpulung Moldovenesc, „Târgul de vise al iepuraşului”, eveniment destinat copiilor cu dizabilități.

Campania de susţinere şi ajutorare a copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc înscrişi în Asociaţia „Freamăt de speranţă” a fost iniţiată de poetul Sebastian Crăciun, în vârstă de 19 ani, care suferă de tetrapareză spastică.

„Nu este nimic mai frumos decât să dăruiești. Târgul de vise vă dă ocazia să vă implicați emoțional în viața copiilor cu dizabilități. Și ei sunt egali celorlalți. Dați-le o șansă să vă aducă în suflet lumina de Paști!”, a spus Anca Crăciun, președinta Asociaţiei „Freamăt de speranţă”.

Târgul, spun organizatorii, este mai mult decât o tombolă. Oricine dorește să fie alături de acești copii deosebiți o poate face luând un plic pe care sunt scrise numele și vârsta copilului cu dizabilități de la sediul Asociației „Freamăt de speranţă” de pe strada Ion Neculce, nr. 2, Câmpulung Moldovenesc.

„Extrageți un bilet și restul este imaginație și dăruire. Vă imaginați că acest copil va fi al dumneavoastră de Sfintele Sărbători Pascale și îi pregătiți un dar. Pe acest copil îl veți cunoaște și îi veți înmâna darul la Grădina Mariajelor din Câmpulung Moldovenesc, în Vinerea Mare, într-un spectacol organizat pentru ei. Și prietenii din alte localități pot participa la târg. Un copil din Asociație va extrage un bilet în locul lor. Cadoul va fi trimis până pe 15 aprilie 2022, și, astfel, iepurașul îl va înmâna în locul lor unui copil cu dizabilități”, a completat Anca Crăciun.

Scopul târgului de vise este acela de a-i ajuta pe copiii mai puţin norocoşi, copiii cu nevoi speciale din Câmpulung Moldovenesc, să privească cu optimism spre viitor şi să se bucure că nu sunt singuri. ,,Să fim mai buni, să luminăm <Vinerea scumpă>, vinerea de dinaintea sărbătorii Învierea Domnului, cu lumina sufletului”, este mesajul transmis încă de la prima ediţie de către Sebi Crăciun. Pentru detalii despre eveniment puteți suna la numărul de telefon 0727 426 272. Donaţii se pot face şi în contul Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, cu specificaţia ,,pentru Târgul de vise”. Contul este deschis la BTRL, RO 92 BTRLRONCRT0308584101. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Târgul de vise al iepuraşului”, pentru copiii cu dizabilități din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Târgul de vise al iepuraşului”, pentru copiii cu dizabilități din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei