Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 63 (7980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

„Excellence Dance Cup”

Clasări foarte bune ale sportivilor suceveni de la „Bucovina Dance Studio” la o competiție de prestigiu organizată în capitală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul de Dans Sportiv „Bucovina Dance Studio” Suceava a fost reprezentat weekendul trecut, la „Excellence Dance Cup”, concurs organizat la București, de zece perechi de dansatori și patru fete solo, sportivi care s-au clasat foarte bine, făcând cinste sportului sucevean. A fost prima competiție de anul acesta, după o pauză de trei luni, perioadă în care sportivii clubului sucevean au avut timp să se pregătească pentru noul an competițional. Antrenorul sucevean Vlad Palamariu ne-a spus, la întoarcerea de la competiție: „Am încercat să organizăm cât mai bine fiecare săptămână de antrenamente până la acest concurs, dorindu-ne ca sportivii noștri să obțină cele mai bune rezultate, așa cum s-a și întâmplat”.

Antrenorul a mai completat că pentru echipa din Suceava a fost un weekend fantastic. Cei 24 de sportivi ai Clubului „Bucovina Dance Studio” care au participat la „Excellence Dance Cup”, la București, s-au prezentat foarte bine în concurs. „Nu mai puțin de douăsprezece clasări pe primele trei locuri și alte patru calificări în finală au obținut sportivii noștri dragi. Dorim să le mulțumim părinților acestor minunați copii, care fac eforturi supraomenești pentru a le pune câte o cărămidă la îndeplinirea visurilor lor și, bineînțeles, sportivilor care ne demonstrează, de fiecare dată, că suntem atât de norocoși”, a mai adăugat Vlad Palamariu.

Rezultatele sportivilor suceveni la „Excellence Dance Cup”: Diana Tănăsan - locul 4, fete solo debutante 4-7 ani; Alexandra Miron - locul 6, fete solo bronz, 12-15 ani; Alessya Săcăluș - locul 13, fete solo bronz, 12-15 ani; Teodora Pristavu - locul 10, fete solo aur, 12-15 ani; David Odochian și Iustina Lutaniuc - două medalii de argint, Debutanți 4-7 ani, Vals Lent și Cha-Cha; Vlăduț Mateiu și Antonia Ursu - medalie de aur și argint la precompetițional, două și trei dansuri; Albert Clim și Maya Anușca - locul 5, Hobby 12-13 ani; Matei Tănăsan și Andreea Popovici - locul 9, Hobby 6-11 ani; Eduard Adomnicăi și Cristiana Macovei - locul 17, Hobby 12-13 ani; Luca Cocinschi și Antonia Mazăre - locul 2, clasa E 10-11 ani; Darius Cocinschi și Armina Lutaniuc - locul 2, clasa E 12-13 ani; Iustin Homiuc și Maya Anton - locul 1, clasa D 12-15 ani; Mateo Domunco și Larisa Stoler - locul 2, clasa D 12–15 ani; Alexandru Odochian și Larisa Mateiciuc - locul 10, clasa D 12-15 ani; Luca Cocinschi și Antonia Mazăre, locul 7, Open Basic 6-11 ani; Iustin Homiuc și Maya Anton - locul 1 și locul 3, Open Basic 12-13 ani; Mateo Domunco și Larisa Stoler - locul 2 și locul 3, Open Basic 12-13 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clasări foarte bune ale sportivilor suceveni de la „Bucovina Dance Studio” la o competiție de prestigiu organizată în capitală.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clasări foarte bune ale sportivilor suceveni de la „Bucovina Dance Studio” la o competiție de prestigiu organizată în capitală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei