Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 285 (7897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   31 imagini |   ø fişiere video

10 la sută reducere la toate articolele din noua colecție în magazinele „La Strada”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este luna cadourilor, luna în care magazinele „La Strada” vin cu reduceri de 10% la toate produsele din noua colecție toamnă-iarnă. În plus, „La Strada” oferă și vouchere valorice, un cadou ideal pe care puteți să-l faceți celor dragi. Acum este momentul să vă bucurați de produse de sezon, din colecții noi, toate de calitate, realizate de branduri cunoscute, care și-au construit o reputație în acest sens. Sunt produse care i-au convins pe clienți prin calitate, confort, design. Este vorba în primul rând de încălțăminte de piele, geci, cojoace, care se remarcă prin calitate, fiabilitate și o durabilitate extraordinară în timp.

La mare căutare în această perioadă sunt hainele din colecția toamnă-iarnă, geci de fâș, care păstrează o temperatură constantă a corpului, geci din materiale ușoare, de calitate. Puteți opta pentru o haină din piele, cu blană naturală, cojoace care atrag clienții prin designul modern, dar mai ales prin faptul că sunt comode și călduroase. Chiar dacă prețul unei geci de firmă ni se pare „piperat”, avem suficient de multe motive să ne achiziționăm o astfel de haină. În primul rând ne va ține „de cald” câteva ierni, fără să se deterioreze. O haină „ieftină” s-ar putea să ne coste mai mult, pentru că nu știm dacă, după un sezon de purtare, mai rezistă și dacă nu cumva trebuie schimbată cu una nouă. O geacă de calitate se vede după material, după cusături, după design etc., și aduce un anumit confort și libertate celui care o poartă. „Face toți banii!”, se mai spune.

La mare căutare în magazinele „La Strada” sunt gecile de fâș Geox, care păstrează o temperatură constantă a corpului, geci din materiale ușoare, de calitate. Aici găsiți o diversitate de modele, culori, mărimi. Sunt geci din colecția nouă, foarte atractivă, care satisfac exigențele oricărui client.

Știm că toți clienţii fideli sunt obişnuiţi ca în magazinele „La Strada” să găsească în fiecare sezon reduceri, dar şi produse din noile colecţii, la prețuri atractive, „La Strada” având cel mai bun raport preț-calitate de pe piață.

Tot în magazinele „La Strada” veți găsi accesorii: poșete, curele, portofele, borsete, genți și serviete din piele etc. de la branduri renumite. Produsele din colecțiile anterioare sunt deja la prețuri reduse, avantajoase, așa că puteți să vă bucurați de oricare dintre piesele preferate expuse pe rafturile celor două magazine „La Strada”. Clienții fideli beneficiază și de reduceri suplimentare în baza cardului de fidelitate.

 

Calitate, fiabilitate și o durabilitate extraordinară în timp, la prețuri avantajoase

Cine nu își dorește o încălțăminte de iarnă ușoară, călduroasă, comodă, care dă siguranţă piciorului. „La Strada” găsiți încălţăminte pentru toate vârstele. O diversitate de modele și culori, produse cu garanție asigurată de producători de renume. Dacă vreți să cumpărați încălțăminte din piele naturală pe care doriți să o purtați o perioadă îndelungată de timp, fără a se deteriora în orice condiții, atunci alegeți „La Strada”. De ce să nu preferați o încălțăminte dintr-o piele de calitate, moale, plăcută la atingere, o încălțăminte care nu reține mirosurile neplăcute, care are o talpă flexibilă, are o rezistență crescută, achiziționată la un raport corect calitate-preț în detrimentul unei încălțări cu un design asemănător, la un preț mai mic, dar din materiale îndoielnice, care în scurt timp se deteriorează. Când cumpărăm încălțăminte de calitate, chiar dacă este mai scumpă, putem să considerăm că este o investiție și că rezultatele se văd în timp. Nu putem spune același lucru atunci când alegem încălțăminte care nu respectă standardele de calitate și ne lasă „baltă” când ne așteptăm mai puțin.

Și mai sunt câteva amănunte care fac diferența: brandurile de încălțăminte pe care le găsiți în magazinele „La Strada” investesc mereu în calitate: aerisire optimă a piciorului, evacuarea umezelii și, totodată, impermeabilizarea încălțămintei, lejeritate și confort în purtare, indiferent de vârstă, sex sau stil de viață. Cu un design unic, fiecare brand de încălțăminte pe care îl puteți găsi „La Strada” oferă produse care se potrivesc și unui look casual, dar și unui look sport, street sau, de ce nu, business.

Reprezentanții magazinelor „La Strada” fac comandă de produse ale unor branduri cunoscute în lume, pentru noile colecții, cu un an înainte, pentru că aproximativ un an se lucrează pentru apariția unor articole unice, care să surprindă clienții prin noutate, design, unicitate, calitate, preț.

Așa că nu vă rămâne decât să intrați în magazinele „La Strada”, să vă alegeți articole care se remarcă prin calitate, fiabilitate și o durabilitate extraordinară în timp, la prețuri avantajoase, cu reduceri în luna cadourilor. Nu uitați de prieteni, de cei dragi, cărora puteți să le oferiți vouchere valorice – cadou, care cu siguranță o să-i surprindă în mod plăcut. Cererea este mare, mai ales că pe perioada pandemiei este greu să achiziționezi marfă „din afară”, de calitate superioară, așa că nu vă rămâne decât să vă grăbiți și să vă cumpărați produsele mult dorite, la prețuri avantajoase.

 

Consultanță online, dar și în cele două magazine

Sunteți așteptați în magazinul „La Strada” situat vizavi de Prefectură, deschis, de luni până vineri, între orele 9:00-18:00. De asemenea, sunteți întâmpinați cu drag și în magazinul „La Strada” din Centrul Comercial Zimbru, str. Universităţii nr. 19, de luni până vineri, între orele 10:00-19:00, sâmbătă: 10:00-16:00, duminică: 10:00-15:00. Pentru mai multe detalii, puteți intra și pe www.lastradaleathers.ro/, unde puteți să vizualizați și puteți să vă alegeți cele mai îndrăgite produse.

De asemenea, puteți intra pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/lastradaleathers și pe site: https://www.lastradaleathers.ro/.  

Vă recomandăm să mergeți și direct în magazine, pentru că acolo veți fi întâmpinați de un personal amabil, bine instruit, pregătit în orice moment să vă ajute, să vă ofere servicii impecabile, să fie, pentru câteva minute, consultantul personal, care vă va ghida într-o atmosferă plăcută spre obiectul pe care doriți să-l achiziționați sau vă va oferi informații prețioase despre orice produs, pentru ca revenirea dumneavoastră în magazinele „La Strada” să devină o necesitate, o dorință, o împlinire. Nu uitați! Este luna cadourilor și „La Strada” poate fi soluția ideală pentru surpriza plăcută pe care vreți să le-o faceți celor dragi. Accesând paginile de Facebook și site-ul „La Strada” veți beneficia și de consultanță online. Puteți să trimiteți întrebări, sugestii, iar oameni specializați vă vor oferi cele mai potrivite răspunsuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 la sută reducere la toate articolele din noua colecție în magazinele „La Strada”.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 la sută reducere la toate articolele din noua colecție în magazinele „La Strada”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei