Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 199 (7811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reguli simple pentru a câștiga la pariurile sportive

Îți place să joci pariuri sportive, pentru că sunt cele mai dinamice și spectaculoase pariuri, la care mereu apare ceva nou și ai șansa unor câștiguri importante. Da, îți place senzația pe care o trăiești atunci când plasezi un pariu câștigător și ai vrea să se întâmple cât mai des acest lucru. Iată câteva reguli simple care să te ajute în sesiunile de betting pe sporturile preferate:

Ce să faci ca să câștigi pariuri sportive

Planifică înțelept bugetul pentru pariuri

Norocul este ceea ce se întâmplă când pregătirea întâlnește oportunitatea spunea un mare filosof, Seneca, el însuși pasionat de jocuri. Dacă vrei să-ți crești șansele de câștig la pariuri sportive, stabilește un buget și planifică pariurile pe următoarea perioadă, astfel încât să dispui de resursele financiare pentru hobby-ul tău preferat.

Stabilește o strategie de pariuri sportive

Reține că joci pariuri sportive, nu loto sau bingo. Deci ai o mare contribuție la pierdere sau câștig, în funcție de abilitatea de a stabili o strategie bazată pe cunoașterea sporturilor pe care pariezi și de cotele pe care le ai la pariurile sportive pentru cele mai importante evenimente. De exemplu, Euro 2020 este competiția-vedetă a anului pentru pariuri pe fotbal, așa că e momentul să stabilești o strategie de joc pentru meciurile fierbinți. Începe cu pariuri single, pentru oportunități de câștig pe termen lung.

Învață regulile sportului pe care pariezi

Ca să ai șanse reale de câștig la pariuri sportive trebuie să cunoști regulile de joc pentru sporturile pe care pariezi. Acest lucru este simplu la fotbal, tenis, baschet sau handbal, pentru că le știi dintotdeauna, dar încearcă să afli toate detaliile și despre darts, MMA, baseball, golf, biliard, snooker, ca să-ți extinzi gama de pariuri și implicit șansele de reușită.

Ce să nu faci când vrei să câștigi la pariuri sportive

Nu juca la recuperare

Dacă vrei să câștigi la pariuri sportive păstrează-ți ritmul de pariere și strategia pregătită din timp. Chiar dacă ești pe minus, nu juca la recuperare, pentru că nu vei face decât să mărești deficitul și să termini banii mai repede. Fii cerebral și nu te lăsa luat de val.

Nu te baza exclusiv pe favoriți și statistici

Este normal să fii la curent cu tot ce se întâmplă în sportul pe care pariezi. Dar este important și să alegi doar date actualizate și informații utile pentru un betting eficient. Nu lua de bune statisticile multianuale și marii favoriți anunțați cu surle și trâmbițe de presa sportivă. Acordă atenție detaliilor precum forma de moment a jucătorilor, cartonașele, accidentările, schimbările de lot și transferurile de ultim moment.

Nu juca pariuri live pe meciuri pe care nu le urmărești

Nimic nu se compară cu suspansul și adrenalina de la pariuri sportive live, când trăiești fiecare corner și tresari la fiecare centrare. Ca să ai șanse de câștig trebuie să urmărești meciurile pe care pariezi. Nu juca la întâmplare, prin simpla accesare a platformei de pariuri, fără să iei pulsul competiției la firul ierbii, cum se spune. Doar fiind pe fază și la propriu și la figurat vei putea marca în dreptul tău victorii importante la pariuri sportive live.

 

Ține seama de aceste reguli simple și te vei bucura de câștiguri la pariuri sportive, ca un adevărat campion!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reguli simple pentru a câștiga la pariurile sportive.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reguli simple pentru a câștiga la pariurile sportive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei