Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 190 (7802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

DVD cu exerciții practice pentru imunitate

Principiile ce stau la baza exercițiilor terapeutice din DVD-ul „Exerciții practice de întărire a imunității” se bazează pe esența practicilor de qigong medical din Orient compatibile cu religia ortodoxă. Aceste practici de qigong medical au fost promovate în vechime de doctori celebri precum Sun Simiao – numit și Regele Medicinei Chineze, care a trăit 141 de ani și a scris peste 80 de cărți de medicină; BianQue – unul din părinții medicinei chineze, promotor al qi gong-ului medical; Li Shizhen – savant medical chinez, cu un renume comparabil cu al lui Leonardo da Vinci în Occident; Hua Tuo – cel mai remarcabil chirurg din istoria Chinei, promotor al qigong-ului medical.

Prin intermediul acestui DVD, pe care îl puteți găsi în librăriile Alexandria, punem la dispoziția publicului larg cele mai eficiente tehnici terapeutice ce au fost folosite de mii de ani cu rezultate excepționale în prevenirea și vindecarea bolilor, întărirea imunității și vitalității corpului uman. Pentru a ne întări în mod real imunitatea trebuie să ne punem întreaga ființă – corpul, emoțiile, gândurile și planul spiritual – în armonie perfectă cu natura și cu Dumnezeu. Aceste exerciții împreună cu Rugăciunea Inimii vă pregătesc perfect pentru a interacționa armonios cu mediul înconjurător și a dezvolta ceea ce numim o imunitate perfectă.

Când cineva vrea să aibă un corp sănătos trebuie să practice exerciții care să echilibreze funcționarea corpului fizic, a minții, a emoțiilor, energiei și spiritului. Dacă ceea ce facem pentru sănătate nu acționează simultan pe aceste cinci aspecte, atunci vom obține sănătate și imunitate la un nivel nu neapărat satisfăcător.

Aceste exerciții nu fac miracole, ele doar vă aduc treptat la o stare incredibilă de sănătate fizică, la o minte cu gânduri pozitive, armonioase, la trăiri emoționale pline de iubire, de liniște și împăcare sufletească, la o energie pură și efervescentă, plină de vitalitate și de viață, la o permanentă comuniune spirituală cu Natura, cu Dumnezeu. Este tot ceea ce fac aceste exerciții. Nimic mai mult.

Exercițiile practicate cu responsabilitate și perseverență vă vor aduce cu rapiditate beneficii, printre care întărirea puternică a sistemului imunitar; regenerarea și echilibrarea sistemului hormonal; echilibrarea emoțională și mentală; somn profund și odihnitor; reducerea stresului și optimizarea funcționării sistemului nervos; vindecarea organelor interne; optimizarea funcționării sistemului digestiv; îmbunătățirea circulației periferice și a activității inimii; creșterea capacității respiratorii; elasticizarea coloanei vertebrale și a articulațiilor; vitalitate mărită.

Exercițiile sunt recomandate să fie efectuate începând cu vârsta de 7 ani și până la cea mai înaintată vârstă la care condiția fizică și starea de sănătate ne permit efectuarea lor. Ele au fost special concepute și perfecționate încât să acționeze simultan în plan fizic, emoțional, mental și energetic pentru a elimina cauzele afecțiunilor, a vindeca organele, a întări imunitatea și a echilibra emoțional.

Filmările pentru acest DVD au fost făcute în insulele din Marea Ionică în perioada 2019 – 2020 în ideea de a scoate în evidență importanța comuniunii cu Natura atunci când dorim să ne întărim imunitatea.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DVD cu exerciții practice pentru imunitate.
 Vizualizări articol: 14350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 54 voturi
DVD cu exerciții practice pentru imunitate5.0554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei