Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 151 (7763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bucovina Dance Studio

Două medalii de argint și una de bronz pentru dansatorii suceveni, la un concurs internațional desfășurat la Roma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două medalii de argint și una de bronz au fost câștigate de dansatorii suceveni de la Clubul de Dans Sportiv „Bucovina Dance Studio”, la Concursul Internațional de Dans Sportiv „Rome Open Festival” 2021, desfășurat, în perioada 26 – 27 iunie, la Roma, Italia.

Clubul de Dans Sportiv „Bucovina Dance Studio” a fost reprezentat în concurs de patru perechi de copii: Mateo Domunco, care a dansat alături de Larisa Stoler, Andrei Stratulat, alături de Alexia Mihai, Iustin Homiuc, împreună cu Anastasia Iacob, și Tudor Boacă, care a concurat în pereche alături de Maya Anton.

Toate cele patru perechi sucevene s-au calificat în finalele concursului, obținând nu mai puțin de trei medalii, dintre care două de argint și una de bronz. Acești talentați copii au fost îndrumați la această competiție de trei dintre antrenorii lor: Vlad Palamariu, Andrei Palamariu și Roxana Danciu, și au fost însoțiți de o echipă formată din părinți. Vlad Palamariu a spus că nu a trăit de mult asemenea sentimente ca acela de la Roma, când a auzit cum se scandează „România!”, „România!”.

„Au fost trei dintre cele mai frumoase zile ale vieții noastre, datorită acestor fabuloși copii. Această echipă, formată din sportivi, părinți și antrenori, a demonstrat din nou că prin muncă și dorință îți poți depăși limitele și îți poți atinge visurile chiar la o vârstă atât de fragedă. În spatele acestor calificări, în finală, stau o mulțime de sacrificii, mii de ore de antrenament și o copilărie diferită față de a celorlalți. Acești copii merită toată admirația, iar părinții lor tot respectul. Suntem cei mai norocoși să avem parte de o asemenea <familie>”, a completat antrenorul sucevean Vlad Palamariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două medalii de argint și una de bronz pentru dansatorii suceveni, la un concurs internațional desfășurat la Roma.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două medalii de argint și una de bronz pentru dansatorii suceveni, la un concurs internațional desfășurat la Roma0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei