Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 142 (7754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Despre autocunoaștere

Elevi din Gura Humorului, îndrumați pentru a-și descoperi vocația

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania ”Eu ce fac mai departe?”, organizată de Fundația Te Aud România și Asociația Happy Minds, s-a derulat și în acest an, ocazie cu care zeci de elevi din Gura Humorului au avut parte de îndrumare din partea unor specialiști. În acest an, campania s-a derulat în cursul lunii iunie și s-a adresat elevilor claselor VII-VIII și XI-XII.

„Prin campania <EU ce fac mai departe?> și parteneriatul cu Fundația Te Aud România, Asociația Happy Minds reușește să ajungă la tinerii din Gura Humorului pentru a-i susține în descoperirea vocației și optimizarea autocunoașterii. Prin evaluările vocaționale pe care le punem gratuit la dispoziția adolescenților din cadrul ONG-urilor partenere, prin intermediul platformei www.adolescenti.deprehub.ro, ne dorim să facilităm procesul de adaptare a competențelor acestora pentru viață și câmpul de muncă. Astfel, chiar dacă în următorii 10 ani vor exista meserii care se vor transforma în unele cu totul noi sau vor dispărea în întregime, cunoașterea abilităților (ceea ce știu să facă cel mai bine), intereselor (ceea ce le place să facă) și valorilor (ceea ce este important pentru ei) le va asigura o integrare mai ușoară în profesiile care să răspundă cât mai fidel profilului lor psihologic și vocațional”, a arătat psiholog Yolanda Crețescu, președinte Asociației Happy Minds.

„Evaluarea şi testarea vocaţională sunt puncte importante de plecare în dezvoltarea oricărui copil şi tânăr în zilele noastre. Din punctul nostru de vedere, este un subiect destul de ignorat în ultima decadă şi poate ar fi timpul să îl repunem la loc de cinste. Un adult împăcat cu sine este un adult căruia îi place ceea ce face. Le mulţumim celor de la organizaţia Happy Minds pentru oportunitatea de a ne sprijini în testarea vocaţională a unui număr de aproximativ 50 de copii şi tineri din Gura Humorului. La nivel de organizaţie, dezvoltarea identităţii vocaţionale a fost, este şi va rămâne o prioritate pentru noi; ca dovadă - din 2015 şi până în prezent am derulat la nivelul judeţului Suceava campania Paşi spre Viitor – pentru a sprijini tinerii claselor a VII-a să îşi descopere aptitudinile vocaţionale. Copiii şi tinerii de astăzi ne vor făuri viitorul de mâine”, a menționat Gabriela Popescu, preşedinte Te Aud România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi din Gura Humorului, îndrumați pentru a-și descoperi vocația.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi din Gura Humorului, îndrumați pentru a-și descoperi vocația0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei