Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 26 (7638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Electrocasnice

Cuptoarele cu microunde Toshiba – un plus de savoare în bucătăria ta

Brand-ul japonez Toshiba a lansat o nouă gamă de cuptoare cu microunde, care să răspundă cerințelor consumatorilor în cele mai mici detalii. Cu un design curat, elegant și sobru, un cuptor cu microunde Toshiba nu va trece neobservat în bucătăria ta. Materialele de calitate și designul conceput cu atenție la fiecare detaliu fac aceste cuptoare cu microunde elemente ce vor atrage atenția și, în plus, vor aduce calitatea japoneză chiar la tine acasă.

Interiorul cuînveliș ceramic și suprafața cu caracteristici hidrofobe și de auto-curățare fac cuptoarele cu microunde Toshiba extrem de ușor de curățat, fiind nevoie doar de o cârpă umedă. Astfel puteți economisi timp prețios pentru curățarea cuptorului cu microunde, cu un minim de efort. De asemenea, cuptoarele cu microunde Toshiba au pereții exteriori impermeabili și prevăzuți cu găuri de ventilație pentru a preveni orice incidente cauzate de vărsarea accidentală a unui lichid.

Pe lângă designul modern, cuptoarele cu microunde Toshiba au elemente de funcționalitate ce vor face diferența atunci când dorești, nu doar să încălzești, ci și să decongelezi sau să gătești alimentele tale preferate. În primul rând, gama de cuptoare Toshiba înglobează tehnologia Inverter datorită căreia veți putea încălzi și dezgheța alimentele uniform, permițându-vă să gătiți mâncăruri delicioase fără a le supraveghea constant. Pe lângă aceasta, este posibil să gătiți la intensitate mică pentru perioade îndelungate, astfel se vor păstra vitaminele și proprietățile nutritive ale ingredientelor.

Pe lângă funcția de încălzire, majoritatea modelelor de cuptoare cu microunde Toshiba disponibile pe Demaxau funcție grill, datorită căreia vă veți putea bucura de aroma unui grătar gustos, fără a îndura mirosul pregnant de fum. Încercarea unui nou stil de gătit cu ajutorul cuptorului cu microunde va deschide astfel o altă lume a gusturilor care să vă încânte papilele gustative, permițându-vă să experimentați savoarea unui grătar perfect: exterior crocant, interior umed și suculent. Mai mult decât atât, vă veți putea bucura și de meniuri prestabilite, fără a pierde timp pentru a studia în detaliu setările potrivite pentru diferite feluri de mâncare. Când obişnuiţi să gătiți mâncăruri zi de zi și este incomod să efectuați mereu aceleași setări, vă va fi de mare folos un cuptor cu microunde care să vă ofere meniuri prestabilite alese cu grijă pentru confortul dumneavoastră. Meniurile sunt tipărite pe partea de sus a cuptorului pentru a fi ușor de citit, așadar tot ce mai aveți de făcut este să alegeți ce doriți: pizza, carne, legume, paste, cartofi, pește, băuturi sau popcorn.

O altă facilitate pusă la dispoziție de un cuptor cu microunde Toshibao reprezintă funcția Position Memory. Platoul rotativ de la Toshiba este inovator, cu o funcție de memorie a poziției de pornire. După gătire, acesta se resetează automat la poziția inițială, permițându-vă să scoateți cu usurință mâncarea, mai ales atunci când aveți un vas cu mâner sau o ceașcă. Mai mult, platoul rotativ poate menține până la 5 kg fără a se defecta și poate funcționa perfect în medii de până la 230°C timp de 974 ore fără a se deforma.

Bucură-te de experiența Toshiba și descoperă toată gama de cuptoare cu microunde! Pe site-ul Demaxvei descoperi cele mai bune oferte la o gamă vastă de produse electrocasnice Toshiba!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuptoarele cu microunde Toshiba – un plus de savoare în bucătăria ta.
 Vizualizări articol: 356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuptoarele cu microunde Toshiba – un plus de savoare în bucătăria ta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei