Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 4 (7616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ținut la distanță

Un bărbat s-a ales cu un ordin de protecție, după ce a amenințat că va da foc locuinței

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amenințările unui bărbat că va incendia locuința soacrei lui, unde soția se refugiase din calea acestuia după ce individul consumase alcool și devenise agresiv, s-au finalizat prin emiterea pe numele acestuia a unui ordin provizoriu de protecție.

Amenințările cu incendierea au venit în urma unui scandal provocat în cursul după-amiezii de marți de Vasile Geamăn, de 48 de ani, un bărbat care locuiește împreună cu soția într-o casă din satul Plutonița. La sosirea unui echipaj al Poliției orașului Frasin s-a constatat că femeia de 46 de ani care a făcut reclamația locuiește împreună cu soțul în apropierea casei mamei sale, cele două imobile fiind separate de un gard metalic. Căsnicia celor doi soți s-a deteriorat din cauza consumului de alcool al bărbatului, femeia declarând că este terorizată tot mai frecvent de soțul său. Ea a decis astfel să părăsească căminul conjugal, plecând la mama sa. Marți după-amiază, după ce a consumat alcool din nou, bărbatul, contrariat de faptul că soția nu se mai întoarce acasă, a amenințat-o că va incendia imobilul mamei ei.         

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au stabilit că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. A fost emis astfel un ordin de protecție provizoriu, în care s-a dispus ca începând cu data de 5 ianuarie, ora 18:25, pentru o perioadă de 5 zile agresorul să păstreze o distanță de minimum 50 metri față de victimă și să nu se apropie de imobilul mamei femeii, până ce instanța va lua o decizie pe termen lung.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat s-a ales cu un ordin de protecție, după ce a amenințat că va da foc locuinței.
 Vizualizări articol: 1140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat s-a ales cu un ordin de protecție, după ce a amenințat că va da foc locuinței0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei