Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2020 - Anul XXV, nr. 297 (7602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar DIICOT

Dealer de canabis, condamnat cu suspendare, cu termen de încercare de 3 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Vicovu de Sus, trimis în judecată pentru trafic de droguri de risc, mai exact cantități de canabis vândute către diverși clienți din zona Vicov, a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul Suceava la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, pedeapsa fiind suspendată condiționat, pe durata unui termen de încercare de 3 ani de zile.

Ioan-Simion Bodale are impuse restricții și obligații, printre care și cea de a presta 80 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul Primăriei orașului Vicovu de Sus sau la Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Suceava. Cea mai importantă interdicție este legată de comiterea de noi infracțiuni.

Judecătorii au considerat că inculpatul poate beneficia de clemență, având în vedere probabil și vârsta sa. 

Tânărul a fost judecat pentru fapte recente din iulie 2020 și până pe 13 august. El a fost monitorizat de polițiștii de la Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava,
Tânărul este acuzat că a procurat, deținut și pus în vânzare cantități de canabis către diverși clienți din zona Vicovu de Sus și localități învecinate.

Procurorii au date concrete despre trei clienți, unde este vorba de fapte probate. Într-un caz, inculpatul i-ar fi vândut unui client patru pliculețe a câte un gram de canabis, la prețul de 80 de lei plicul, iar altuia, în cinci rânduri, șase muguri a câte un gram de canabis, cu 80 de lei unul.   

Pe 13 august, când polițiștii de la Antidrog, sub coordonarea DIICOT, au acționat în acest caz, în cadrul perchezițiilor au fost descoperite patru pliculețe cu cantitatea totală de 1,52 grame canabis, dar și obiecte specifice preparării și porționării în vederea vânzării fragmentelor de canabis, respectiv un grinder și un cântar electronic cu urme de canabis. Aceste detalii au rezultat în urma analizelor și probelor de laborator efectuate. Tot ce s-a găsit la percheziții a fost confiscat.

Decizia de condamnare stabilită de Tribunalul Suceava nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Procurorii DIICOT au trimis recent în instanță două dosare privind trei dealeri sau deținători de canabis de la Vicovu de Sus, o zonă în care nu s-a acționat concentrat până acum, dar în care, rezultă din datele structurilor de combatere a crimei organizate, sunt dealeri destul de bine organizați și evident și consumatori.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dealer de canabis, condamnat cu suspendare, cu termen de încercare de 3 ani.
 Vizualizări articol: 2035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dealer de canabis, condamnat cu suspendare, cu termen de încercare de 3 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei