Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2020 - Anul XXV, nr. 277 (7582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preutești

Un bărbat a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat în albia unui pârâu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier a avut loc luni, înainte de prânz, pe un drum din comuna Preutești. Un șofer experimentat, în vârstă de 70 de ani, care conducea un autoturism prin localitate, a pierdut controlul direcției și a plonjat cu mașina, de la o diferență de nivel de câțiva metri, în albia unui pârâu. Autoturismul a căzut pe cupolă, iar șoferul a rămas captiv în interiorul habitatului mașinii, fiind găsit de pompieri în stare de inconștiență.

Accidentul s-a petrecut înainte de ora 12.00, în timp ce bărbatul, localnic, care urma să împlinească peste câteva zile vârsta de 70 de ani, conducea autoturismul prin comună. Din datele primite de la polițiști, acesta era un șofer experimentat, având permis de conducere pentru aproape toate categoriile de vehicule. La un moment dat, însă, în condiții încă neelucidate, într-o curbă acesta a pierdut controlul direcției, căzând cu mașina pe cupolă în albia adâncă a pârâului. La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, care au intervenit cu autospeciala de descarcerare, având în sprijin și un echipaj SMURD. Ei au reușit extragerea bărbatului din autoturismul avariat, o parte importantă a corpului acestuia fiind găsită în apa pârâului. El se afla în stare de inconștiență, echipajul medical demarând manevrele de resuscitate a acestuia. Din păcate, după efectuarea acestor manevre, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul acestuia. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga din Fălticeni, unde necropsia va stabili cauzele decesului acestuia.

La locul accidentului a fost solicitată și intervenția unui utilaj buldo-excavator din localitate, pentru scoaterea mașinii avariate din albia pârâului. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili motivul producerii accidentului, în cadrul unui dosar penal pentru ”ucidere din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat în albia unui pârâu.
 Vizualizări articol: 1127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat în albia unui pârâu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei