Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 oct 2020 - Anul XXV, nr. 257 (7562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Depunere jurământ

Liberalul Mugurel Bocancea a preluat oficial conducerea comunei Todirești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalul Mugurel Bocancea a depus, vineri, jurământul pentru primul mandat de primar al comunei Todirești. Mugurel Bocancea a câștigat alegerile din data de 27 septembrie 2020 cu 40,84% din voturile valabil exprimate în această comună. Depunerea jurământului s-a făcut în ședința de constituire a Consiliului Local Todirești, la care au mai participat consilierul județean Cătălina Culipei și un reprezentant al Prefecturii Suceava. Ședința a început cu depunerea jurământului de către consilierii locali din Todirești. Deliberativul local al acestei comune este format din șase consilieri de la PNL, patru de la PSD, trei de la Partidul Verde și doi de la Pro România.

După ce a depus jurământul, noul primar din Todirești, Mugurel Bocancea, a declarat că acesta este un eveniment istoric pentru comună. „În urma unor alegeri liberele și democratice, cetățenii comunei au votat o schimbare cu un vot major, cu o diferență destul de apreciabilă”, a spus Bocancea. De precizat că înainte de a fi primar, acesta a fost consilier local în Todirești timp de trei mandate. „Avem consilierii care sunt la al doilea sau la al treilea mandat, avem o experiență și cred că putem face față cerințelor cetățenilor comunei Todirești. În urma alegerilor cetățenii au votat un consiliu local format din patru partide, în Consiliul Local intrând și tineri, cărora le urăm bun venit. Este foarte bine când sunt mai multe păreri în Consiliul Local. Și cu aportul lor și cu experiența celor cu mai multe mandate sunt sigur că o să aprobăm proiecte de hotărâre pentru binele comunei”, a precizat primarul din Todirești.

El a subliniat faptul că una dintre prioritățile sale va fi promovarea de proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii din comună, „capitol la care în prezent suntem deficitari”. Mugurel Bocancea și-a exprimat încrederea că această comună va beneficia de sprijinul Consiliului Județean Suceava și al președintelui acestei instituții, Gheorghe Flutur. „Este foarte bine că avem aceeași culoare politică cu președintele Consiliului Județean, domnul Gheorghe Flutur. Și sunt sigur că o să avem sprijin din partea dumnealui și o să facem lucruri mari și importante pentru comuna Todirești”, a mai declarat Mugurel Bocancea.

Invitată să ia cuvântul, Cătălina Culipei le-a transmis primarului, consilierilor locali și locuitorilor acestei comune, că atât președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, cât și ea personal vor fi alături de administrația locală pentru realizarea proiectelor de dezvoltare a comunei. „Vreau să vă felicit și eu și să vă doresc multă sănătate, spor și ajutor în ceea ce v-ați propus pentru binele comunității dumneavoastră, al comunei Todirești. Vreau să vă transmit salutul președintelui CJ Suceava, care vă asigură de un parteneriat corect, onest, în sprijinul comunității și care va fi alături de dumneavoastră în demersurile viitoare pentru comuna Todirești. Eul în calitate de consilier județean, vreau să vă spun că voi fi mereu alături de dumneavoastră în dezvoltarea proiectelor de dezvoltare pe care le va promova domnul primar. Voi fi un sprijin pentru dumnealui și pentru dumneavoastră în calitatea mea de consilier județean, pentru a ne bucura împreună de proiectele pe care le veți duce la bun sfârșit”, a declarat Cătălina Culipei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalul Mugurel Bocancea a preluat oficial conducerea comunei Todirești.
 Vizualizări articol: 1902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Liberalul Mugurel Bocancea a preluat oficial conducerea comunei Todirești5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei