Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2020 - Anul XXV, nr. 255 (7560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vatra Moldoviței

Autoturism condus de un șofer băut, urmărit și blocat în trafic de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferul unui autoturism de teren a ignorat semnalele de oprire ale polițiștilor, fiind urmărit în trafic și blocat până la urmă cu ajutorul autospecialei de poliție. În urma testării alcoolscopice efectuate, s-a constatat că acesta consumase alcool înainte de se urca la volan, fiind acum cercetat în cadrul unui dosar penal.

Incidentul s-a petrecut în cursul nopții de luni spre marți, când în jurul orei 00.45 un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Compartimentul Rutier, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 176, în localitatea Vatra Moldoviței, a efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism de teren înmatriculat în Marea Britanie, care circula dinspre Vama spre Moldovița. Cel de la volan a redus viteza până în dreptul agenților de poliție, ulterior demarând în trombă spre comuna Moldovița. Echipajul a plecat în urmărirea acestuia, pe care la un moment dat a reușit să-l blocheze în trafic. La volan a fost identificat Ion A., în vârstă de 26 de ani, din Vatra Moldoviței. În urma discuțiilor purtate cu conducătorul autoturismului, s-a constatat faptul că acesta a consumat băuturi alcoolice. I s-a solicitat o testare cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus apoi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru recoltarea probelor de sânge, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal deschis pe numele său pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism condus de un șofer băut, urmărit și blocat în trafic de polițiști.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoturism condus de un șofer băut, urmărit și blocat în trafic de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei