Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2020 - Anul XXV, nr. 236 (7541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Hanul Bucovinei

„Toamna seniorilor”, eveniment dedicat vârstnicilor din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de vârstnici din Câmpulung Moldovenesc au participat sâmbătă, 3 octombrie, la un eveniment dedicat lor, „Toamna seniorilor”, eveniment organizat de Asociația „Licuricii Fericiți” și Hanul Bucovinei, unde a avut loc și acțiunea.

În acest fel a considerat învățătoarea Nicoleta Bogoș, de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, președinta Asociației „Licuricii Fericiți”, că ar trebui să fie marcată Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, care se serbează la început de octombrie.

Împreună cu „licuricii”, cu gazdele evenimentului și cu câțiva sponsori, Nicoleta Bogoș a reușit să-i răsplătească pe seniorii câmpulungeni printr-un concert surpriză, care le-a fost dedicat în totalitate părinților, bunicilor, oamenilor trecuți de 65 de ani din Câmpulung Moldovenesc.

Surpriza muzicală a venit de la una dintre puținele trupe de pop-opera din țară - Dimma’S, care a concertat sâmbătă pentru prima dată în Câmpulung Moldovenesc, la o sărbătoare a seniorilor.

Cei patru tineri: Nicolae Ilincăi – tenor, Claudiu Chereji – tenor, Aurelian Filip – bariton, Anton Babiaș – bas, talentați, profesioniști, în plină ascensiune în domeniul muzical, au fost „complicii unei după-amiezi despre dragoste, respect, prețuire și despre cum ne facem bine, împreună”.

Povestea formației Dimma’S a început în 2017. Cei patru membri sunt profesioniști în domeniu, repertoriul lor fiind unul variat, care acoperă toate genurile de muzică care exprimă eleganță.

A fost o reală plăcere pentru câmpulungeni, pentru seniori, să-i asculte pe artiști.

 

Covorul roșu, trandafiri, mulțumiri

Seniorii au fost primiți de organizatori pe covorul roșu, au primit fiecare câte un trandafir și, apoi, au fost conduși la masă, evenimentul având loc în aer liber, cu respectarea măsurilor de distanțare socială.

„Cu câtă emoție au pășit, dragii noștri dragi, pe covorul roșu.

Astăzi a fost despre... împreună! Despre dragoste, respect și admirație pentru cei cărora le datorăm fiecare pas pe care îl facem în viața aceasta ca un iureș. Am simțit că nu putem să le mulțumim altfel decât prin glasul muzicii, alintându-le și mângâindu-le sufletele, promițându-ne unii altora că va fi bine, că împreună vom face să fie bine. Vă suntem recunoscători tuturor celor care ne-ați susținut să le mulțumim, altfel, seniorilor din viețile noastre. Mulțumim Dimma's - glasuri îngerești - pentru o după-amiază plină de gingășie și frumos, pentru felul în care ați mângâiat sufletele bunicilor și părinților de pretutindeni. Mulțumim Cosmin Giosan și întregii echipe Hanul Bucovinei, pentru tihna grădinii în care ne-ați fost gazde atât de primitoare. Mulțumim AQUA Carpatica”, a completat Nicoleta Bogoș. La evenimentul de sâmbătă și-au dat întâlnire părinți, bunici, vecini, toți cei cărora „le datorăm înțelepciunea comunității și faptul că ne-au crescut frumos și cu folos. Ei merită un semn al recunoștinței noastre”, după cum au ținut să menționeze organizatorii.

„Licuricii Fericiți” i-au vizitat la început de octombrie și pe bătrânii de la Centrul de recuperare și reabilitare a persoanelor cu handicap din Pojorâta, cărora le-au oferit tort, flori, apă minerală etc. „Chiar dacă nu ne-am văzut ca în alte dăți, le-am simțit, dincolo de ferestre, mulțumirea că nu i-am uitat”, au transmis „Licuricii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Toamna seniorilor”, eveniment dedicat vârstnicilor din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Toamna seniorilor”, eveniment dedicat vârstnicilor din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei