Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2020 - Anul XXV, nr. 233 (7538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiție

La Spitalul Județean Suceava încep lucrările pentru heliport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a semnat, vineri, ordinul de începere a lucrărilor la heliportul de pe Spitalul Județean Suceava. Gheorghe Flutur a spus că valoarea investiției este de 5,2 milioane de lei, fonduri care sunt alocate în totalitate de Consiliul Județean. „Am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru liftul și platforma pentru elicopter, heliportul care vor fi construit pentru situațiile de urgență. O lucrare făcută din banii Consiliului Județean Suceava, pentru că dorim ca Spitalul Județean să fie racordat la acest sistem SMURD, cu aterizări de elicoptere pe plafonul superior”, a arătat Gheorghe Flutur.

Pe de altă parte, el a spus că în continuare se iau toate măsurile pentru intrarea în normalitate a activității Spitalului Județean Suceava. Astfel, Flutur a spus că atât autoritățile județene, cât și conducerea spitalului luptă pe toate fronturile pentru a limita efectele pandemiei de coronavirus. „Cât a depins de noi am separat spitalul nou de spitalul vechi, am făcut ce trebuie. Și această investiție anunțată acum, legată de SMURD, eu cred că tot în sensul revenirii la normalitate este. Dar foarte multe lucruri depind de populație și de respectarea strictă a regulilor în județ. Și apelul nostru va fi permanent pentru asta”, a spus șeful administrației județene. El a precizat că are discuții zilnice cu cei din conducerea spitalului pentru revenirea la normalitate a activității acestuia. „Trebuie să gestionăm și situația celor care au Covid, și a pacienților care nu au coronavirus. Însă eu cred că s-au făcut foarte mulți pași pentru cei care nu au Covid și sunt tratați la Spitalul Județean. Acum a crescut numărul de oameni care sunt tratați aici la Suceava. Sigur, acum ne încurcă puțin numărul destul de mare de cazuri care apare în fiecare zi, dar încercăm să gestionăm și această situație”, a precizat Gheorghe Flutur. Nu în ultimul rând, el a precizat că spitalul a achiziționat recent 10.000 de litri de oxigen pentru aparatul cu care este dotat pavilionul de boli infecțioase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Spitalul Județean Suceava încep lucrările pentru heliport.
 Vizualizări articol: 1862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Spitalul Județean Suceava încep lucrările pentru heliport5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei