Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 sep 2020 - Anul XXV, nr. 227 (7532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Incendiu

Flăcările au cuprins joi la prânz o gospodărie din satul Păltinoasa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu care a izbucnit ieri la prânz în comuna Păltinoasa a cuprins mai multe anexe ale unei gospodării aparținând unei familii. Alarma a fost dată în jurul orei 12.30 de către proprietarul gospodăriei, care a văzut fum ieșind din spatele unei anexe. Au fost astfel alertați pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, care au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea incendiului. 

La sosirea echipajelor ardeau două anexe gospodărești construite din lemn, existând pericol de propagare la casa de locuit a proprietarilor, dar și la alte două locuințe aflate în imediata vecinătate. Intervenția de stingere a fost de durată și s-a încheiat în jurul orei 16.00. Într-un bilanț al pagubelor înregistrate s-a constatat că au ars acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars circa 20 de tone de fân și s-au degradat pereții și tavanul magaziei, scule electrice și mecanice și alte bunuri din interior, valoarea pagubelor înregistrate fiind de circa 15.000 de lei.

Cercetările au stabilit că în cursul dimineții proprietarul de 71 de ani al gospodăriei a efectuat lucrări în apropierea unei anexe cu un aparat de sudură, iar după ce a ieșit în stradă a observat fumul ieșind din zona acelei anexe. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului stabilită de pompierii care au acționat a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și cele două locuințe învecinate. Din păcate gospodăria familiei nu era asigurată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flăcările au cuprins joi la prânz o gospodărie din satul Păltinoasa.
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flăcările au cuprins joi la prânz o gospodărie din satul Păltinoasa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei