Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2020 - Anul XXV, nr. 189 (7494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sancțiune

Primăria Frătăuții Noi, amendată cu 10.000 de lei pentru gunoaiele aruncate aiurea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Frătăuții Noi a fost amendată cu suma de 10.000 de lei pentru gunoaiele aruncate aiurea prin comună. Sancțiunea a fost aplicată de comisarii Gărzii de Mediu Suceava, în urma unei sesizări primite din partea unui localnic.

Într-un comunicat postat pe pagina instituției se explică și ce anume s-a găsit la fața locului: ”Urmare a unei sesizări privind abandonări de deșeuri și a incinerării acestora într-o localitate din județul Suceava, comisari din cadrul Comisariatului Județean Suceava s-au deplasat la fata locului, constatându-se abandonări de deșeuri menajere în amestec, doze din aluminiu, PET-uri, anvelope, deșeuri materiale din construcții, precum și urme de incinerare a deșeurilor în lunca râului Suceava. Pentru neconformitățile constatate Autoritatea Administrației Publice Locale a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform Legii nr. 211/2011, cu modificările și completările ulterioare, stabilindu-se măsuri ferme de remediere a deficiențelor constatate”.

Gheorghe Ștreangă, primarul comunei Frătăuții Noi, nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere vizavi de acest incident.

Dacă sunt o serie de comune și primari care nu dau doi bani pentru protejarea mediului înconjurător și pentru menținerea curățeniei, sunt și aleși locali foarte preocupați de acest fenomen. De exemplu, primăriile din Horodnic de Sus și Voitinel sunt fruntașe în ceea ce privește gradul de reciclare, cu proporţii de aproximativ 40%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Frătăuții Noi, amendată cu 10.000 de lei pentru gunoaiele aruncate aiurea.
 Vizualizări articol: 1123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Frătăuții Noi, amendată cu 10.000 de lei pentru gunoaiele aruncate aiurea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei