Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2020 - Anul XXV, nr. 115 (7420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Deputatul Mihalescul l-a interpelat pe ministrul Sănătății pe tema încadrării Spitalului Municipal Rădăuți în categoria ”Spital Municipal de Urgență – categoria III”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul i-a solicitat ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, o serie de relații cu privire la încadrarea spitalului rădăuțean în categoria spitalelor de urgență și termenul în care s-ar putea realiza aceasta.

Parlamentarul sucevean a arătat că la 3 aprilie 2020 conducerea Spitalului Municipal „Sfinții Cosma și Damian” din municipiul Rădăuți a depus o solicitare către Ministerul Sănătății, pe care în data de 11 mai a transmis-o și către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în vederea încadrării spitalului în categoria ”Spital Municipal de Urgență – Categoria III”. La 11 mai 2020 a fost emis Ordinul nr. 160 al Președintelui Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, prin care Spitalul Municipal din Rădăuți era reîncadrat din categoria a V-a, în categoria a III-a de acreditare. Mihalescul a precizat că în perioada stării de urgență, spitalul din municipiul Rădăuți a gestionat exemplar foarte multe cazuri de pacienți depistați pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, demonstrând că are capacitatea de a face față unor cazuri complexe, nu numai la nivel municipal, ci chiar la nivel județean.

 

Mihalescul: Este posibilă încadrarea Spitalului Municipal Rădăuți în categoria ”Spital Municipal de Urgență – categoria III” și când s-ar putea realiza acest lucru?

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul a declarat: „În acest sens, reprezentanții spitalului mi-au transmis la cabinetul meu parlamentar din municipiul Rădăuți o petiție în care îmi solicită să le susțin demersurile pe lângă Ministerul Sănătății, în vederea emiterii ordinului de încadrare a Spitalului Municipal <Sfinții Cosma și Damian> din municipiul Rădăuți în categoria <Spital Municipal de Urgență – categoria III>”.

Având în vedere profesionalismul de care a dat dovadă personalul acestui spital pe perioada stării de urgență, deputatul Mihalescul i-a solicitat ministrului Tătaru să-i precizeze dacă este posibilă încadrarea spitalului municipal din Rădăuți în categoria ”Spital Municipal de Urgență – categoria III” și când s-ar putea realiza acest lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Mihalescul l-a interpelat pe ministrul Sănătății pe tema încadrării Spitalului Municipal Rădăuți în categoria ”Spital Municipal de Urgență – categoria III”.
 Vizualizări articol: 1961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Mihalescul l-a interpelat pe ministrul Sănătății pe tema încadrării Spitalului Municipal Rădăuți în categoria ”Spital Municipal de Urgență – categoria III”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei