Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 ian 2020 - Anul XXV, nr. 23 (7328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Gheorghe Flutur consideră că Ioan Stan se face că nu înţelege cum se repartizează sumele de la Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că liderul PSD Suceava, Ioan Stan, se face că nu înţelege cum se repartizează sumele aflate la dispoziţia administraţiei judeţene pentru echilibrarea bugetelor locale. Afirmaţia lui Gheorghe Flutur a fost făcută după ce Ioan Stan l-a acuzat că a repartizat pe criterii politice sumele pentru echilibrarea bugetelor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, primăriile cu primari PSD primind mai puţini bani, comparativ cu cele conduse de primari PNL. ”Domnul Stan se face că nu înţelege cum stau lucrurile cu această repartizare a sumelor din fondul aflat la dispoziţia Consiliului Judeţean. Deşi aveam de repartizat sume mult mai mici decât cele din timpul administraţiei PSD, toate localităţile judeţului primesc fonduri, cu excepţia municipiului Suceava, care a primit cu 21 de milioane de lei mai mult anul acesta de la Finanţele Publice”, a spus Flutur. El a subliniat faptul că în timpul administraţiei judeţene PSD, localităţile conduse de primari PNL au primit zero lei la împărţirea acestor fonduri. „Este adevărat că primarii şi-ar fi dorit sume mai mari pentru localităţile lor, solicitările cumulate fiind de 20 de ori fondul aflat la dispoziţia Consiliului Judeţean. Consider că prin limbajul folosit, domnul Stan a intrat deja în campanie electorală, însă s-a cam pripit. Invitaţia mea este să găsim cu toţii soluţii şi proiecte pentru dezvoltarea tuturor localităţilor şi a judeţului Suceava. Îl invit să facem acest lucru în locul ieşirilor populiste cu care crede că va putea câştiga voturi. Cred că se înşală, iar sucevenii înţeleg foarte bine cum stau lucrurile şi vor şti când şi ce au de făcut”, a precizat şeful administraţiei judeţene.

Gheorghe Flutur i-a asigurat pe toţi primarii că îi va sprijini dacă aceştia vor avea nevoie şi că va fi alături de ei, aşa cum a făcut-o şi în anii anteriori, când a venit cu sprijin din fondul de rezervă sau atunci când a transmis numeroase solicitări Guvernului pentru alocarea de fonduri. „Reamintesc că actualul guvern, la scurt timp de la învestire, a acordat un sprijin de 30 de milioane de euro localităţilor din judeţul Suceava. Mai mult, tot guvernul PNL este cel care a deblocat marele proiect de 234 de milioane de euro de extindere a reţelelor de apă şi canalizare, proiect care a fost ţinut la sertar de PSD. Și tot guvernul liberal a deblocat proiectul pentru construcţia conductei de gaz metan de la Pojorâta la Vatra Dornei, dar şi multe altele”, a mai spus preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur consideră că Ioan Stan se face că nu înţelege cum se repartizează sumele de la Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur consideră că Ioan Stan se face că nu înţelege cum se repartizează sumele de la Consiliul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei