Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 ian 2020 - Anul XXV, nr. 21 (7326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Tânărul care ar fi înjunghiat un agent de pază la Fălticeni, ridicat de poliţişti în timp ce revenea în ţară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul despre care poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava au date că l-a înjunghiat grav pe un agent de pază de la Fălticeni, acum mai bine de o lună de zile, şi care a fost arestat în lipsă săptămâna trecută, deoarece nu mai era de găsit, fiind plecat din ţară, a fost ridicat de poliţişti din Punctul de Trecere a Frontierei Petea, prin care revenea spre casă.

Ilie Muscă, în vârstă de 21 de ani, din Mălini, a fost preluat de o escortă din cadrul Poliţiei Satu Mare, care l-a adus până la Bistriţa-Năsăud, de unde a fost preluat de ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava.

Tânărul de 21 de ani are de răspuns pentru trei infracţiuni: ,,tentativă la omor”, ,,portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Cazul a stârnit foarte multe nemulţumiri cu privire la cum s-a derulat ancheta, mai ales din partea procurorului criminalist de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Deşi agentul înjunghiat ştia cu cine a avut conflictul şi bănuia destul de clar cine l-a înjunghiat, totuşi, măsurile s-au luat foarte târziu. Monitorul de Suceava semnala în ediţia din 14 ianuarie a.c. că agentul de pază înjunghiat stătea în spital de trei săptămâni în timp ce faţă de suspecţi nu se luase nici o măsură.  

Agresiunea deosebit de gravă s-a consumat în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2019, în faţa barului 4U din Fălticeni.

În afara localului s-au încăierat două grupuri de tineri, unul din Mălini şi unul din Fălticeni, iar un angajat al firmei de pază RPG, Denis Viorel H., în vârstă de 21 de ani, care era de serviciu în interiorul barului, a intervenit.

În conflict, agentul de pază a fost trântit la pământ de un tânăr care i-a sărit în spate şi apoi a fost înjunghiat de mai multe ori. Pe imagini se vede cum agentul este lovit de trei dintre tineri. Cel puţin în cazul unuia dintre ei se observă că a lovit cu cuţitul. Cel care a lovit cu cuţitul a fost identificat în persoana lui Ilie Muscă. De altfel, agentul de pază a ştiut cine l-a atacat, având în interiorul localului un conflict cu fratele acestuia. Agresiunea a fost extrem de gravă, martorii trăgându-l pe agentul de pază în interiorul barului, unde acesta a sângerat abundent.

Tânărul de 21 de ani a ajuns la Spitalul Fălticeni, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. Leziunile suferite de agentul de pază sunt grave, medicii estimând preliminar că are nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale. Aceste evaluări medicale nu sunt definitive, mai ales că acesta a suferit o serie de complicaţii la un organ vital. 

Dosarul este instrumentat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Suceava.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Tânărul arestat în acest caz se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care ar fi înjunghiat un agent de pază la Fălticeni, ridicat de poliţişti în timp ce revenea în ţară.
 Vizualizări articol: 1812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tânărul care ar fi înjunghiat un agent de pază la Fălticeni, ridicat de poliţişti în timp ce revenea în ţară1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei