Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 ian 2020 - Anul XXV, nr. 4 (7309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Horn supraîncălzit

Pagube de 150.000 de lei în urma unui puternic incendiu izbucnit la Izvoarele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii au intervenit luni după-amiază pentru stingerea unui incendiu violent, care a cuprins o locuinţă din comuna Izvoarele Sucevei. Intervenţia a fost dificilă şi din cauza faptului că locuinţa se află într-un loc destul de izolat, cu un drum de acces în pantă şi acoperit cu zăpadă.

Alarma a fost dată în jurul orei 15.00, prin intermediul unui apel la 112 dat de către unul dintre vecini. Acesta anunţa că întreaga casă aparţinând unui bărbat de 57 de ani, din cătunul Oglinda, sat Brodina, fusese cuprinsă de flăcări. Locuinţa se afla la circa 2,5 km faţă de drumul judeţean, la aceasta putându-se ajunge pe un drumeag accesibil doar pentru căruţe şi autoturisme de teren. La faţa locului, unde locuinţa avea deja parterul cuprins de flăcări, a ajuns rapid un echipaj de pompieri voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Izvoarele Sucevei, care împreună cu localnicii din apropiere a reuşit izolarea şi stingerea incendiului violent.

În urma incendiului a ars în totalitate casa din lemn, fără a fi puse în pericol alte construcţii din vecinătatea ei. De asemenea, au ars şi bunurile din interior, proprietarul declarând că nu avea o asigurare în caz de incendiu. Valoarea pagubelor estimate de bărbatul de 57 de ani a fost de circa 150.000 de lei. În urma cercetărilor întreprinse de către pompieri la finalizarea intervenţiei, aceştia au constatat drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului un horn necurăţat şi supraîncălzit.

În cursul ultimelor 24 de ore, în judeţ au fost înregistrate cinci incendii, patru dintre acestea fiind provocate din cauza coşurilor de evacuare a fumului, necurăţate de funingine sau deteriorate. Din fericire, în aceste incendii nu s-au înregistrat victime omeneşti, însă un ultim caz de deces provocat de un incendiu pornit de la un coş de fum deteriorat a fost înregistrat la Zamostea, în cursul nopţii de 30/31 decembrie, când o femeie de 73 de ani şi-a găsit sfârşitul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pagube de 150.000 de lei în urma unui puternic incendiu izbucnit la Izvoarele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pagube de 150.000 de lei în urma unui puternic incendiu izbucnit la Izvoarele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei