Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 252 (7253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aniversare nedorită

S-a dus în vizită la bunica sa pentru a-i serba ziua de naştere şi a găsit-o moartă în casă, alături de bunic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără care a mers în vizită pentru a serba de naştere a bunicii a avut cel mai mare şoc din viaţă. În momentul în care tânăra şi soţul acesteia au intrat în locuinţa bunicilor din localitatea Plopeni, oraş Salcea, au descoperit cu stupoare că bătrânii erau întinşi pe paturile lor din bucătăria de vară, iar în cameră mirosea a gaz metan.

Soţul nepoatei a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112 pentru a cere ajutorul echipajelor medicale. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două maşini ale SMURD, una de Terapie Intensivă Mobilă - TIM și cealaltă Echipaj de Prim-Ajutor - EPA. Timp de aproximativ 30 de minute, cadrele medicale au încercat să-i resusciteze pe cei doi bătrâni. După câte se pare, bătrânul nu era mort la apariţia echipajelor medicale, dar chiar şi aşa nu a mai putut fi ajutat. Probabil că dacă nepoata ar fi ajuns ceva mai repede ar fi existat şanse ca soţii Eugenia şi Costache Florea, ambii în vârstă de 78 de ani, să fi fost salvaţi.

Din primele rezultate ale anchetei rezultă că tragedia s-a produs după ce flacăra focului din soba cu gaz cu care era încălzită bucătăria de vară s-a stins, iar robinetul de alimentare a rămas deschis. La locul tragediei a sosit şi un echipaj al E.ON Gaz, care a verificat instalaţia şi a constatat că nu existau scurgeri de gaze.

În aceste condiţii, cel mai probabil, la mijloc a fost vorba de un accident nefericit, iar soţii Florea nu şi-au dat seama că focul nu mai arde în sobă, ceea ce a condus la emanaţii de gaz metan care aveau să le fie fatale.

Eugenia Florea a fost plecată în sat, în Plopeni, fiind văzută de o vecină în jurul orei 12.00. Ulterior, în jurul orei 15.00, o vecină care trebuia să le lase un pachet soţilor Florea a intrat în curtea acestora, dar pentru că nu a răspuns nimeni când a strigat a presupus că cei doi bătrâni nu sunt acasă şi a plecat.

Aşa se face că o zi care trebuia să fie o sărbătoare s-a transformat într-o tragedie care, cu siguranţă, o va urmări mult timp de acum înainte pe nepoată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a dus în vizită la bunica sa pentru a-i serba ziua de naştere şi a găsit-o moartă în casă, alături de bunic.
 Vizualizări articol: 6383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-a dus în vizită la bunica sa pentru a-i serba ziua de naştere şi a găsit-o moartă în casă, alături de bunic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei