Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 201 (7202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Perioadă de acomodare

Sute de şoferi, încurcaţi de introducerea sensurilor unice în zona centrală a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de miercuri dimineaţă, trei străzi din zona centrală a municipiului Suceava funcţionează cu sens unic - Meseriaşilor, Plăieşilor şi Dimitrie Onciul.

Cele trei străzi, care fac legătura între două artere importante - Nicolae Bălcescu şi Curtea Domnească, au fost recent modernizate, stratul de asfalt fiind proaspăt turnat.

Noile indicatoare rutiere, care atenţionează şoferii că pe acolo se circulă pe sens unic, care până acum au stat acoperite, sunt vizibile începând de miercuri dimineaţă, astfel încât trebuie respectate de către şoferi.

În practică, majoritatea celor care circulă pe acolo nici nu le-au văzut, sute de maşini intrând pe sens interzis.

Tocmai de aceea, chiar de dimineaţă, în zonă se află şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale Suceava, care le atrag şoferilor atenţia că nu mai au voie să circule oricum, ci doar conform sensului de pe indicatoare.

Conducerea Poliţiei Locale Suceava a precizat că deocamdată nu se aplică amenzi celor care nu au observat că este sens unic, fiind o perioadă de acomodare pentru şoferi cu noile reguli de trafic din zonă.

De altfel, conducerea Primăriei Suceava a anunţat că noile sensuri unice vor fi funcţionale de la începutul lunii septembrie, între timp urmând să fie efectuate şi alte lucrări necesare, precum marcajele rutiere pe asfalt, care sunt mult mai uşor de observat de către şoferi decât indicatoarele de pe marginea drumului.

Introducerea sensului unic pe cele trei străzi vizează fluidizarea traficului rutier în zona centrală a municipiului, pe aceste străzi apărând destul de des blocaje din cauza maşinilor parcate aiurea şi a spaţiului îngust rămas pentru circulaţie, mai ales că se circula pe dublu sens.

 

Cum se circulă pe noile sensuri unice din zona centrală

Odată cu introducerea sensurilor unice, cei care circulă cu autoturismele pot merge din strada Nicolae Bălcescu direct către Curtea Domnească, pe strada Meseriaşilor, dar cu viraj obligatoriu la dreapta, la intersecţia cu Plăieşilor.

De pe strada Curtea Domnească, unde ieşirea este obligatoriu la stânga, cei care doresc se pot întoarce pe strada Nicolae Bălcescu virând la stânga pe strada Dimitrie Onciul, care are sens unic, doar de coborâre.

Alte variante de mers mai sunt prin viraj la stânga, de pe Plăieşilor, înainte de gangul spre Curtea Domnească, ocolind parcul pentru a reveni la intersecţia cu Meseriaşilor, unde o mică porţiune din strada Plăieşilor, cea din spatele Romtelecom, este cu dublu sens, încât se poate ajunge şi pe Dimitrie Onciul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de şoferi, încurcaţi de introducerea sensurilor unice în zona centrală a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de şoferi, încurcaţi de introducerea sensurilor unice în zona centrală a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei