Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 177 (7178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce s-a răsturnat cu un buldo-excavator

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 36 de ani şi-a pierdut viaţa marţi seara, după ce s-a răsturnat cu buldo-excavatorul pe care îl conducea. Nenorocirea s-a produs pe un câmp din apropierea comunei Şcheia, unde bărbatul efectua cu utilajul lucrări de reparaţie la un drum privat.

Cercetările întreprinse de către poliţiştii ajunşi la faţa locului, în urma unui apel primit la 112 după ora 23.00, au stabilit faptul că în jurul orei 20.30, Gheorghe Bijic, un bărbat din municipiul Suceava, a fost solicitat să execute cu utilajul o intervenţie la o cale de acces din zonă. Timp de trei ore, bărbatul a lucrat cu utilajul în zonă, martorii declarând că în acest timp acesta a consumat două doze de bere. La terminarea lucrărilor, Gheorghe Bijic a plecat singur cu buldo-excavatorul către municipiul Suceava, iar în timp ce conducea utilajul pe un câmp din satul Sf. Ilie, conducătorul nu a observat o pantă de o înălţime de 40 m, autovehiculul a derapat şi s-a răsturnat pe partea laterală stânga. Martorii spun că au urmărit cu privirea utilajul, pe care la un moment dat nu l-au mai văzut, iar când s-au dus să vadă ce s-a întâmplat, au găsit vehiculul răsturnat, iar bărbatul care îl conducea era căzut în afara cabinei şi nu mai avea semne vitale.

În urma unui apel la 112, la faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi un echipaj de descarcerare, care au constatat decesul bărbatului de 36 de ani. Necropsia care se va efectua urmează să stabilească cauza decesului, cercetările fiind efectuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce s-a răsturnat cu un buldo-excavator.
 Vizualizări articol: 2019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce s-a răsturnat cu un buldo-excavator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Musaca de chiftele şi vinete Acest preparat este foarte rapid şi extrem de gustos, deşi e foarte simplu şi economic. Pregătirea durează doar câteva minute şi apoi nu trebuie decât să lăsăm totul în cuptor o oră.Avem nevoie de:2 vinete medii, 500 g carne tocată... Citeşte