Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 176 (7177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Necesitate

Conductele de termoficare de pe terenul viitorului Kaufland, deviate pentru a putea fi construit magazinul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Demararea lucrărilor de construire a unui nou magazin Kaufland în municipiul Suceava, al doilea, în cartierul Burdujeni, depinde de lucrările de deviere a unor conducte de termoficare care traversează terenul viitoarei investiţii private.

Lucrarea de montare a noilor conducte de termoficare care alimentează cu energie termică zona Gării Burdujeni şi ANL Gară este executată pe banii investitorului, fiind atribuită firmei Termo Calor Instal.

Practic, conductele de termoficare care traversează terenul unde urmează să se construiască Kaufland vor fi anulate, după finalizarea lucrării de montare a noilor conducte urmând să fie făcut racordul cu magistrala de termoficare care alimentează cartierul Burdujeni.

Noul centru comercial Kaufland va fi construit pe terenul viran din spatele benzinăriei Negru (actual RO) şi pe cel eliberat de construcţii prin demolarea Restaurantului Scorpion, a spălătoriei auto de lângă şi a construcţiilor din spatele acestora, înspre fostul abator din Burdujeni.

În total, investiţia va fi realizată pe o suprafaţă de aproximativ 18.300 de mp – aproape dublu faţă de suprafaţa pe care a fost amenajat primul Kaufland, cel de pe strada Universităţii, inaugurat în 2006.

Accesul clienţilor către noul centru comercial Kaufland, atât auto cât şi pietonal, se va face de pe bulevardul principal al Sucevei – Calea Unirii, în vreme ce aprovizionarea cu marfă se va face direct de pe strada Nicolae Iorga.

Cel de-al doilea Kaufland din municipiul reşedinţă de judeţ urmează să fie făcut după noul concept al companiei, de open mall, prin care, pe lângă hipermarketul propriu, sunt amenajate galerii comerciale extinse, care găzduiesc magazine ale chiriaşilor, zone de food, cu restaurante, patiserii şi cafenele.

Noul Kaufland se va afla la doar câţiva paşi de centrul cartierului Burdujeni, la 500 de metri de Gara Burdujeni – o zonă cu puţine magazine, dar şi la doar 3 km de centrul Sucevei, vadul comercial fiind asigurat fără pic de îndoială.

Investiţia ar genera peste 100 de locuri de muncă, în mod direct, dar şi altele, indirect, la cei care colaborează cu compania.

Conform documentaţiei de urbanism, planul de ocupare a terenului ca fi de maximum 45%, clădirea va fi de înălţime mică, de maximum 15 metri – parter plus un etaj, cel puţin 5% din suprafaţa terenului va fi amenajată ca spaţii verzi. Numărul de locuri de parcare creat va fi de minimum 200, o cifră exactă nefiind încă avansată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conductele de termoficare de pe terenul viitorului Kaufland, deviate pentru a putea fi construit magazinul.
 Vizualizări articol: 5089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Conductele de termoficare de pe terenul viitorului Kaufland, deviate pentru a putea fi construit magazinul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei