Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 127 (7128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Impact dur

Patronul de la Rynox şi un alt sucevean, răniţi serios în urma unui accident cu două motociclete şi o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident în care au fost implicate un autoturism şi două motociclete a avut loc duminică după-amiază la Vârfu Dealului. Din primele informaţii reiese că au fost rănite trei persoane de pe motociclete şi o persoană din autoturism.

Printre cei răniţi se află patronul de la Rynox, Sorin Tiron, dar şi un alt sucevean, Cezar Ciobanu. Mai trebuie spus că în urmă cu mai puţin de un an, fiul patronului de la Rynox, Emanuel Tiron, a fost implicat, la rândul său, într-un grav accident rutier. În iulie 2018, acesta a intrat cu motocicleta într-un taxi pe Calea Unirii, la intersecția cu drumul de acces dinspre parcarea Shopping City.

În urma violentului impact tânărul motociclist s-a ales cu multiple fracturi și leziuni grave ale organelor interne: un rinichi a făcut pur și simplu „explozie” și a trebuit extirpat.

Potrivit martorilor, accidentul de ieri s-a produs din cauza unuia dintre motociclişti. Acesta ar fi tăiat o curbă şi a intrat în autoturismul marca VW Golf 3 care venea din sens opus. Impactul a fost extrem de violent, iar motociclistul şi cealaltă persoană cu care se afla în şa au suferit leziuni serioase. Un alt doilea motociclist, care a încercat să evite vehiculele implicate în accident, a ieşit în decor şi a suferit, de asemenea, leziuni serioase.

În maşina lovită circula o familie, tată, mamă şi un copil, iar leziuni a suferit micuţul, care a fost transportat la spital, acolo unde a mers şi tatăl acestuia. Tot la spital au mers şi cele trei persoane care circulau pe motociclete.

La faţa locului au fost trimise modulul SMURD de la Garda de Intervenţie Gura Humorului, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, au fost trimise la Vârfu Dealului două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Suceava şi un echipaj TIM de la Detaşamentul de Pompieri Suceava.

Circulaţia rutieră pe drumul dintre Cacica şi Păltinoasa a fost blocată o lungă perioadă de timp, fiind reluată abia după ce pompierii, echipajele medicale şi poliţia au finalizat activitatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul de la Rynox şi un alt sucevean, răniţi serios în urma unui accident cu două motociclete şi o maşină.
 Vizualizări articol: 6585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Patronul de la Rynox şi un alt sucevean, răniţi serios în urma unui accident cu două motociclete şi o maşină2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei