Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 65 (7066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Autorul unei tâlhării, arestat preventiv, după ce şi-a lovit victima în cap şi a muşcat-o de ureche

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Comăneşti, a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile, după ce a atacat cu sălbăticie un bărbat din Cajvana în timpul nopţii, în locuinţa acestuia, de unde a reuşit să fure bani şi telefoane mobile, după care s-a făcut nevăzut. În timpul altercaţiei dintre cei doi, proprietarul casei a reuşit să-i vadă faţa autorului. Proprietarul a depus o plângere împotriva tânărului, acesta fiind acuzat de tâlhărie în cadrul unui dosar penal deschis pe numele său.

 

Lovit în cap şi muşcat de ureche în propria casă, de o rudă care venise la furat

Atacul a avut loc în timpul nopţii de 7 spre 8 martie, în locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din oraşul Cajvana. Bărbatul şi soţia lui s-au trezit în miez de noapte, după ce au auzit zgomot în casă. Femeia a încercat să deschidă uşa de unde s-a observat lumina şi de unde venea zgomotul, în timp ce soţul acesteia a mers să vadă ce se întâmplă în curte.

Individul care se afla în casă a sărit printr-un geam şi a fost prins de proprietar. În tentativa de a scăpa, hoţul l-a lovit cu un corp dur pe proprietar, provocându-i răni la cap şi la dinţi. Pentru că nu putea să scape din mâinile lui, hoţul l-a muşcat de ureche pe bărbatul care încerca să-l oprească, după care a reuşit să fugă, nu înainte ca bărbatul de 63 de ani să-i vadă faţa. A constatat astfel că era vorba de o rudă de a sa, Gavril Iliţoi, un tânăr de 21 de ani, din comuna Comăneşti. Proprietarul a ajuns apoi la spital, unde a primit îngrijiri medicale, după care a depus la poliţie o plângere penală, reclamând că i-au fost sustrase din casă o sumă de 1.000 de euro şi trei telefoane mobile.

 

Acuzat de tâlhărie, tânărul a fost arestat preventiv

Ulterior, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din furt calificat în tâlhărie, iar oamenii legii au continuat cercetările pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile, ridicând probe de la faţa locului şi audiindu-i pe păgubiţi. Tânărul de 21 de ani a fost audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, aceştia făcând propunerea de arestare preventivă. În urma prezentării duminică a tânărului de 21 de ani în faţa magistraţilor Judecătoriei Rădăuţi, aceştia au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, Gavril Iliţoi fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul unei tâlhării, arestat preventiv, după ce şi-a lovit victima în cap şi a muşcat-o de ureche.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorul unei tâlhării, arestat preventiv, după ce şi-a lovit victima în cap şi a muşcat-o de ureche0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei