Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 54 (7055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Susţinere

Omul de afaceri Viorel Cataramă şi mai multe firme se alătură protestului suceveanului Ștefan Mandachi faţă de lipsa de autostrăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cei trei oameni de afaceri provocaţi de suceveanul Ștefan Mandachi să se alăture protestului său de pe 15 martie a.c. faţă de lipsa de implicare a autorităţilor în construcţia de autostrăzi în România, şi în special în Moldova, a răspuns pozitiv acestei invitaţii. Ștefan Mandachi i-a provocat să participe la acest protest pe Ion Țiriac, George Becali şi Viorel Cataramă, acesta din urmă fiind primul care a spus că i se va alătura omului de afaceri sucevean, cel care a construit, la Suceava, din fonduri proprii şi în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova. Într-o postare pe contul său de pe o reţea de socializare, Viorel Cataramă a anunţat că va fi la Suceava în data de 15 martie pentru că şi el vrea autostrăzi în România şi i-a invitat şi pe alţii să i se alăture. Tot ieri, două companii din judeţul Prahova, din Câmpina, care au ca obiect fabricarea de materiale de construcţii, au anunţat în mod oficial că se vor alătura protestului de pe 15 martie al lui Ștefan Mandachi.

Reamintim că omul de afaceri sucevean a anunţat că în data de 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea primului şi singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei, iniţiatorul precizând că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul său către autorităţi şi către cetăţeni. Ștefan Mandachi a explicat că la ora inaugurării va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o reţea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferinţe, sală de fitness, cafenea şi un centru SPA. Ștefan Mandachi îi îndeamnă pe toţi oamenii de afaceri să îşi suspende activitatea timp de 15 minute în semn de protest. „Fiecare susţinător al demersului este încurajat să provoace alte trei persoane care să se alăture manifestului, de la companii mari, la oameni de afaceri sau angajaţi”, a transmis Mandachi. El a subliniat că în plus, se va autosuspenda din profesia de avocat pentru un an de zile, în semn de protest pentru toţi avocaţii care nu pot să-şi reprezinte clienţii din ţară, deoarece nu au pe unde să circule. Ștefan Mandachi a subliniat că nu este membru al vreunui partid politic şi nici nu intenţionează să intre în politică sau să candideze pentru vreo funcţie.

Reamintim că Ștefan Mandachi a tipărit şi a oferit pe cheltuială proprie, în ultimele şase luni, peste trei milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”. În continuarea acestui demers, începând de luni, el oferă gratuit şi autocolante cu mesajul „România vrea autostrăzi” celor care doresc să se alăture manifestului. Acestea pot fi ridicate din reţeaua de restaurante Spartan, Mandachi Hotel & SPA din Suceava sau de pe site-ul www.romaniavreaautostrazi.ro. Pe lângă asta, omul de afaceri sucevean cheamă toţi românii să se alăture manifestului său prin asumarea sloganului #şîeu, ca gest de solidaritate a întregii ţări cu cetăţenii din regiunea Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Viorel Cataramă şi mai multe firme se alătură protestului suceveanului Ștefan Mandachi faţă de lipsa de autostrăzi.
 Vizualizări articol: 3735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 17 voturi
Omul de afaceri Viorel Cataramă şi mai multe firme se alătură protestului suceveanului Ștefan Mandachi faţă de lipsa de autostrăzi4.1517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei