Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 285 (6995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Rădăuţi

Un minor anchetat sub control judiciar pentru furturi a mai comis o spargere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor în vârstă de 17 ani, din Rădăuţi, aflat sub control judiciar impus într-un dosar privind fapte de furt, a comis-o din nou. În urma măsurilor întreprinse de poliţişti s-a stabilit că în data de 14 decembrie, Andrei Nistor B. a pătruns în incinta unui magazin alimentar situat la parterul unui imobil de pe strada Piaţa Unirii. Minorul era sub măsura controlului judiciar impusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi de la mijlocul lunii trecute, când s-a acţionat împotriva unei grupări de minori autori de furturi de la Rădăuţi. Tânărul în vârstă de 17 ani avea impuse mai multe obligaţii şi restricţii, iar cea mai importantă era de a nu mai comite fapte penale.

Judiciariştii rădăuţeni au întreprins, pe 12 noiembrie, şase percheziţii domiciliare la locuinţele unor suspecţi de furturi de pe raza municipiului, percheziţii care au avut ca scop identificarea şi recuperarea unor bunuri.

Acţiunea poliţiştilor a venit după o serie de furturi din zonă, furturi din societăţi comerciale, din autoturisme, cât şi dintr-un oficiu poştal. La vremea respectivă au fost audiaţi şase tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, iar doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Printre cei doi reţinuţi 24 de ore şi apoi puşi sub control judiciar se afla şi Andrei Nistor B..

În noile condiţii, după ce a recidivat deşi se afla sub control judiciar, minorul are toate şansele să stea mult mai mult în arest preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un minor anchetat sub control judiciar pentru furturi a mai comis o spargere.
 Vizualizări articol: 1419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un minor anchetat sub control judiciar pentru furturi a mai comis o spargere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei