Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 284 (6994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În ianuarie

Oferta judeţului Suceava va fi promovată la târgurile internaţionale de turism din Viena şi Madrid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată, în luna ianuarie a anului viitor, la două târguri internaţionale organizate la Viena, în Austria, şi la Madrid, în Spania. Consiliul Judeţean Suceava urmează să voteze în şedinţa de joi, 20 decembrie, un proiect prin care se va aproba promovarea judeţului la Târgul Internaţional de Turism Ferien Messe, din Viena, în perioada 10-13 ianuarie 2019, şi la Târgul Internaţional de Turism Fitur, din Madrid, în perioada 23-27 ianuarie. Delegaţia judeţului Suceava la cele două evenimente va fi formată din trei persoane, doi reprezentanţi ai Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică şi un translator.

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a arătat în expunerea de motive pentru susţinerea acestui proiect de hotărâre că promovarea potenţialului turistic al judeţului la evenimentele de profil, din ţară şi străinătate, precum şi organizarea de evenimente cu caracter turistic pe plan local, regional şi naţional au contribuit în mare măsură la creşterea numărului de turişti români şi străini. „Târgurile de turism sunt ocazii de evidenţiere şi de promovare a potenţialului turistic natural şi antropic al judeţului, a tradiţiilor, obiceiurilor, valorilor culturale şi obiectivelor turistice ale regiunii, fiind demersuri ce duc la îmbunătăţirea imaginii judeţului nostru pe piaţa internă şi internaţională, motiv pentru care considerăm oportună participarea la cele două târguri internaţionale”, a spus Flutur.

Făcând referire la evenimentul de la Viena, el a arătat că Holdas Experiences, coordonatorul grupului de iniţiativă care a rezervat un stand la Târgul Internaţional de Turism Ferien Messe, a adresat Consiliului Judeţean Suceava invitaţia de a participa la acest târg, alături de Sibiu, Bihor şi câteva agenţii de incoming, în scopul promovării judeţului Suceava din punct de vedere turistic. Gheorghe Flutur a precizat că acest grup, coordonat de Holdas Experiences, a fost înfiinţat după ce Ministerul Turismului nu a inclus această manifestare pe lista târgurilor la care România va participa cu pavilion naţional în anul 2019. „Având în vedere că din numărul total de turişti străini care vizitează anual judeţul Suceava pe primele locuri se regăsesc turiştii vorbitori de limbă germană, austrieci şi germani, consider importantă participarea judeţului la această manifestare”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai adăugat că prin participarea la târgul de turism din Madrid, administraţia judeţeană îşi propune abordarea de noi pieţe turistice în cadrul cărora se manifestă deja un interes crescut pentru destinaţia turistică Bucovina, Spania aflându-se pe primul loc în rândul ţărilor emiţătoare de turişti în anul 2017, potrivit Direcţiei Judeţene de Statistică Suceava, cu peste 7.750 de turişti care au vizitat judeţul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta judeţului Suceava va fi promovată la târgurile internaţionale de turism din Viena şi Madrid.
 Vizualizări articol: 1376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Oferta judeţului Suceava va fi promovată la târgurile internaţionale de turism din Viena şi Madrid1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei