Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 270 (6980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu numere expirate

Un şofer în vârstă de 73 de ani a fost urmărit şi blocat în trafic de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 73 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a ignorat semnalele de oprire ale poliţiştilor, care au pornit pe urmele sale şi au reuşit să-l blocheze în trafic. Verificările ulterioare au arătat faptul că bărbatul se sustrăgea controlului, după ce plăcuţele de înmatriculare ale maşinii pe care o conducea erau expirate.

Incidentul s-a produs marţi după-amiază, în jurul orei 16.00, în timp ce poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti supravegheau traficul rutier pe DN 2E, în comuna Vicovu de Jos. La un moment dat, ei au observat şi au făcut semne regulamentare de oprire unui autoturism marca VW Golf, înmatriculat cu numere provizorii, care se deplasa dinspre centrul comunei Vicovu de Jos către oraşul Vicovu de Sus. Bărbatul de la volannu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate, continuându-şi deplasarea prin comună şi apoi prin oraşul Vicovu de Sus, unde a fost blocat.La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat de 73 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Verificările făcute în bazele de date ale poliţiei au dus la constatarea faptului că termenul de valabilitate al autorizaţiei provizorii de circulaţie este expirat. Pe numele celui de la volan a fost deschis un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer în vârstă de 73 de ani a fost urmărit şi blocat în trafic de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer în vârstă de 73 de ani a fost urmărit şi blocat în trafic de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei