Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 225 (6935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Vicovu de Sus

Doi tineri șoferi au provocat accidente cu opt răniți din cauza vitezei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri șoferi, unul în vârstă de 23 de ani și unul de 22 de ani, au provocat accidente rutiere la finele săptămânii trecute, din cauza vitezei. Ambele accidente s-au petrecut la Vicovu de Sus și s-au soldat cu câte patru răniți.

Primul eveniment rutier a avut loc vineri noapte, în jur de ora 22.00, la intersecția dintre Calea Bucovinei și Calea Cernăuți.

Din cercetările poliției rezultă că Daniel P., în vârstă de 23 de ani, din orașul Vicovu de Sus, aflat la volanul unui VW Passat, cu numere de înmatriculare străine, în timp ce se deplasa pe strada Calea Bucovinei, s-a angajat în depășirea a două mașini din față, peste marcajul longitudinal de linie continuă, cauză din care a acroșat un VW Caddy din față, al cărui șofer, tot un vicovean, în vârstă de 25 de ani, efectua o manevră de viraj la stânga, în intersecție.

În urma impactului, autoturismul aflat în depășire a fost proiectat într-un gard împrejmuitor. În această mașină, pe lângă șofer, mai erau patru pasageri. Este vorba de o tânără în vârstă de 19 ani, copilul ei de 2 ani și 10 luni, un minor de 16 ani, toți localnici, și un tânăr de 23 de ani, din Hudești-Botoșani, toți fiind transportați la spital. Conform poliției, cei patru pasageri în autoturismul VW Passat au suferit leziuni ușoare.     

Un al doilea accident, cu consecințe mai grave, s-a produs sâmbătă noapte, tot în jur de ora 22.00.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, Constantin S., din comuna Straja, aflat la volanul unui VW Golf, se deplasa pe Calea Cernăuți din Vicovu de Sus, iar din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a pătruns pe contrasens, iar apoi s-a lovit violent de un parapet de protecție, după care s-a răsturnat în afara drumului.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Vicovu de Sus, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, plus trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava. Pompierii militari au găsit patru victime, din care două încarcerate. Este vorba de patru tineri, cu vârste între 17 și 24 de ani, trei dintre ei din Vicovu de Sus.

Conform primelor investigații medicale, doi dintre tineri au suferit leziuni grave. Este vorba de șofer și de un tânăr în vârstă de 24 de ani. În acest caz se poate vorbi și de consum de alcool, chiar dacă nu în cantitate foarte mare.

Polițiștii au reușit să-l verifice cu etilotetsul pe șofer, rezultând concentrația de 0,28 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri șoferi au provocat accidente cu opt răniți din cauza vitezei.
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri șoferi au provocat accidente cu opt răniți din cauza vitezei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei