Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 171 (6881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Conectează-te la comunitate!”

3.000 de lei adunați în cadrul unui spectacol de teatru pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 3.000 de lei s-au adunat la sfârșitul lunii trecute în cadrul unui spectacol de teatru desfășurat la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din municipiul Suceava, bani donați de suceveni pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina. Sucevenii care au dat curs invitației Grupului de Inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina și au mers la teatru au fost întâmpinați „cu un zâmbet larg la rever” de tinerii voluntari ai Clubului Tineri de Succes, dar și de membri ai Grupului de Inițiativă, fiind invitați să facă fotografii și să completeze un talon surpriză. Banii donați reprezintă „o cărămidă” la înființarea Fundației Comunitare Bucovina. Evenimentulcultural a fost oferit de Trupa Doroftei Art din București, care a jucat în premieră la Suceava piesa de teatru „Noaptea lupilor”, în regia lui Ninel Petrache. Ruxandra Lazariuc, coordonatoarea Grupului de Inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina, ne-a spus că în seara spectacolului (26 iulie) au fost emoții inerente, dar și surprize pe măsură, „deoarece pictorul sucevean Cătălin Chifan s-a alăturat inițiativei noastre prin donarea unui tablou suprarealist, care a făcut obiectul unei tombole la care au participat toți spectatorii care au răspuns invitației noastre”.

 

Urmează și alte evenimente pentru comunitate

Seara s-a încheiat cu tragerea la sorți (tombola), iar astrele au hotărât ca tabloul realizat de artistul Cătălin Chifan să ajungă în posesia medicului sucevean Adriana Istocescu, „un om dedicat sucevenilor prin profesia nobilă pe care o are”, după cum au spus organizatorii. „Am plecat de la teatru cu dorința de a fi mai buni, de a face mai mult pentru cei din jur. Tânărul regizor Ninel Petrache și-a propus acest lucru și a reușit din plin. Mulțumiri întregii comunități pentru prilejul de a ne îngădui să îi venim în întâmpinare și de acum încolo cu evenimente marca <Conectează-te la comunitate!>”, a fost mesajul transmis de membrii fondatori ai Grupului de Inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina. Ruxandra Lazariuc a reamintit publicului faptul că pe 19 iulie, Grupul de Inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina a debutat cu o acțiunela Muzeul Bucovinei, intitulată „Conectează-te la comunitate!”, prin care sucevenii au aflat de inițiativa de înființare a unei fundații comunitare în județul Suceava. Mai exact, grupul de inițiativă bucovinean dorește să se alăture unui lanț de 16 fundații comunitare din România și unui lanț internațional de câteva mii aflate sub aceeași umbrelă - Romanian American Foundation, administrat în România de către Asociația pentru Relații Comunitare (ARC). Dacă ARC România a apreciat determinarea de care a dat dovadă grupul de inițiativă sucevean și dorește să învestească 25.000 de dolari pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina, grupului de inițiativă îi revine sarcina de a aduna prin intermediul unor evenimente organizate în comunitate încă 25.000 de dolari, pentru a acoperi suma necesară înființării fundației bucovinene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3.000 de lei adunați în cadrul unui spectacol de teatru pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
3.000 de lei adunați în cadrul unui spectacol de teatru pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei