Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 83 (6793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţ căutat

Autoturism furat, găsit avariat la marginea unei străzi din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism furat în timpul nopţii din apropierea locuinţei proprietarului a fost localizat avariat, a doua zi dimineaţă, după ce necunoscutul care sustrăsese maşina s-a răsturnat cu ea la marginea unui drum din oraş. Incidentul a avut loc în timpul nopţii de miercuri spre joi, în municipiul Rădăuţi, poliţia demarând o anchetă pentru identificarea autorului.

Plângerea a fost depusă la sediul poliţiei rădăuţene joi, în jurul orei 11.30, când un tânăr de 29 de ani, din localitate, a sesizat faptul că în timpul nopţii care trecuse, între orele 20.00 şi 08.00, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca Volkswagen, care fusese parcat în stradă, în apropierea locuinţei. Acesta le-a povestit poliţiştilor că în acea seară plecase de acasă şi a revenit în jurul orei 03.00, fără a observa lipsa autoturismului, parcat într-un loc neiluminat. În jurul orei 08.00, unul din vecinii săi i-a semnalat dispariţia autovehiculului din parcare, spunându-i că acesta se afla abandonat avariat în zona străzii 1 Mai, în apropierea Staţiei Radio din municipiu.

Cercetările întreprinse de poliţişti au arătat faptul că miercuri seara, în jurul orei 23.00, o persoană necunoscută a condus autoturismul VW pe strada 1 Mai, iar la intersecţia cu strada Inginer Andronic Motrescu a pierdut controlul volanului, pătrunzând pe contrasens, acroşând gardul format din stâlpi şi plasă de sârmă, aparţinând Staţiei Radio. Angajaţii staţiei au ajuns la locului impactului, însă nu au observat nici o persoană în zonă, autoturismul fiind abandonat răsturnat pe o parte. Legat de modul în care ar fi putut fi sustrasă maşina, proprietarul le-a declarat poliţiştilor că aceasta nu avea portierele încuiate, iar cheia de contact era păstrată în parasolarul din stânga. Autoturismul fusese cumpărat de proprietar în luna iulie a anului trecut, însă actele de vânzare cumpărare nu fuseseră perfectate. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorului furtului şi al avarierii maşinii, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracţiunii de furt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism furat, găsit avariat la marginea unei străzi din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 3099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoturism furat, găsit avariat la marginea unei străzi din Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei