Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 15 (6725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

O razie de câteva ore a dus la aplicarea a aproape 80 de sancţiuni şi reţinerea a nouă permise de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva ore de controale au angrenat joi, în prima jumătate a zilei, poliţişti ai Secţiei de Poliţie Vatra Dornei, ai oraşului Broşteni, precum şi din cadrul posturilor comunale din zonă, sub coordonarea Poliţiei municipiului Vatra Dornei. Ei au efectuat controale în municipiu şi în zona arondată din împrejurimi, pentru asigurarea siguranţei rutiere, prevenirea şi combaterea delictelor silvice, combaterea comerţului ilicit, precum şi identificarea autorilor unor infracţiuni din dosare penale rămase cu autori necunoscuţi. În urma controalelor întreprinse poliţiştii au depistat trei autori ai unor infracţiuni şi au constatat două infracţiuni.

În timpul celor opt ore de acţiune au fost aplicate 77 de sancţiuni, în valoare de 30.825 de lei, fiind recuperată în urma identificării autorilor suma de 2.200 de lei. Au fost confiscate în timpul controalelor bunuri de 1.183 de lei, constând din ţigări de contrabandă, anvelope, truse de scule, genţi de voiaj, precum şi produse de panificaţie. Au fost legitimate 173 de persoane, verificaţi 13 agenţi comerciali şi 139 de vehicule în trafic, fiind reţinute nouă permise de conducere şi un certificat de înmatriculare. Tot în cadrul raziei a fost efectuat un control şi în ceea ce priveşte  transportul, depozitarea, debitarea şi comercializarea produselor din lemn, împreună cu reprezentanţii Gărzii Forestiere Suceava.

 

Doi autori ai unor furturi mai vechi, depistaţi în timpul raziei

Cu ocazia verificărilor făcute în urma unei plângeri depuse de o femeie din Vatra Dornei, care reclama furtul unor bijuterii din locuinţă, poliţiştii l-au identificat pe autor, un tânăr de 18 ani, din comuna Cârlibaba, care locuise cu chirie în luna decembrie în casa femeii. După comiterea furtului, autorul a vândut bunurile sustrase unui bărbat necunoscut, contra sumei de 400 de lei. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma unei plângeri depuse la data de 24 noiembrie de un bărbat din Vatra Dornei, conform căreia cu câteva zile înainte persoane necunoscute îi furaseră din casă o drujbă şi un taragot, în cadrul raziei din timpul zilei de joi poliţiştii l-au identificat pe autor şi au recuperat de la domiciliul acestuia cele două bunuri sustrase. Pe numele autorului, un bărbat din Vatra Dornei, a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În timpul aceleiaşi razii, poliţiştii au identificat în trafic, pe DN 17, un autoturism Ford condus de un bărbat care mirosea a alcool. Aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O razie de câteva ore a dus la aplicarea a aproape 80 de sancţiuni şi reţinerea a nouă permise de conducere.
 Vizualizări articol: 2189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O razie de câteva ore a dus la aplicarea a aproape 80 de sancţiuni şi reţinerea a nouă permise de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei