Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 nov 2017 - Anul XXII, nr. 263 (6679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Compania Prestige Tours va oferi de anul viitor zboruri estivale din Suceava spre Bodrum, în Turcia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Prestige Tours a anunţat, ieri, că începând de anul viitor va oferi noi destinaţii în Turcia, cu zboruri directe de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. În cadrul Târgului de Turism al României, care se desfăşoară zilele acestea la Bucureşti, Prestige Tours a anunţat că de pe 1 iunie 2018 va opera curse aeriene din Suceava către Bodrum, dar şi că va menţine în continuare în ofertă destinaţia Antalya. Zborurile charter din Suceava către această destinaţie vor fi operate în zilele de luni, până la începutul lunii septembrie 2018. Prestige Tours este prima companie care începând din anul 2016 a introdus primele zboruri charter din Suceava către Antalya. Managerul companiei, Elena Anghel, ne-a declarat că cei doi ani în care Prestige Tours a oferit pachete de vacanţă din Suceava către Turcia au fost de succes. „Din acest motiv am dorit să diversificăm destinaţiile şi produsele pentru bucovineni. Și vreau să spun că zona Bodrum este una extrem de ofertantă pentru turişti, care au posibilitatea să aleagă produse din cele mai diversificate, în funcţie de preferinţe şi buget”, a spus Elena Anghel. Ea a precizat că zborurile din Suceava către Bodrum vor deservi şi zonele Marmaris, Didim şi Kusadasi. Elena Anghel a precizat că pachetele turistice pentru aceste zone ale Turciei se pot achiziţiona deja prin agenţiile partenere din judeţul Suceava. Managerul Prestige Tours a subliniat faptul că zona Bodrum este extrem de spectaculoasă, turiştii putând găsi aici plaje cu nisip foarte fin, privelişti încântătoare sau hoteluri care au golf propriu. „Cei care vor pot să găsească aici imagini ca-n filme. Și asta pentru că în Bodrum este singurul hotel al studiourilor Paramount, în care oricine se poate simţi ca o vedetă de cinema”, a mai declarat Elena Anghel.

 

Flutur a anunţat că sunt discuţii şi cu alte companii pentru noi zboruri charter din Suceava

Pe de altă parte, trebuie spus că pentru turiştii care vor, din Kusadasi se pot organiza excursii către casa Fecioarei Maria, oraşul antic Efes, sau într-un mic sat de munte, Sirince, unde localnicii sunt faimoşi pentru un vin de fructe extrem de aromat şi faimos în întreaga lume. De asemenea, excursii de o zi se pot organiza din Kusadasi spre insula grecească Samos, din Bodrum se poate vizita insula Kos, iar din Marmaris se poate ajunge extrem de uşor în insula Rhodos.

Elena Anghel a mai precizat că anul viitor vor fi păstrate şi zborurile charter din Suceava către Antalya, acestea urmând să fie operate în zilele de sâmbătă, de la 1 iunie şi până la începutul lunii septembrie.

Mai trebuie adăugat că pentru anul viitor, şi o altă companie, Kusadasi, care anul acesta a oferit zboruri directe din Suceava către Antalya şi Zakynthos, va menţine în ofertă aceste destinaţii şi anul viitor.

În cursul zilei de ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat anunţul făcut de Prestige Tours cu privire la introducerea de zboruri charter estivale de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către Bodrum. Gheorghe Flutur a spus că introducerea unei noi curse charter din Suceava către Turcia arată faptul că Aeroportul „Ștefan cel Mare” este atractiv pentru marii tour operatori. El a mai precizat că în momentul de faţă sunt discuţii şi cu alte companii pentru introducerea unor noi zboruri din Suceava, care vor fi anunţate în perioada următoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Prestige Tours va oferi de anul viitor zboruri estivale din Suceava spre Bodrum, în Turcia.
 Vizualizări articol: 1902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Compania Prestige Tours va oferi de anul viitor zboruri estivale din Suceava spre Bodrum, în Turcia4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasta crudă de ardei pentru iarnă Un adaos savuros și plin de vitamine pentru sosuri, care poate completa cu succes banala pastă de tomate pe timpul iernii se pregătește rapid, simplu, și nu necesită măsuri speciale de conservare. Pasta de ardei este un ingredient folosit de mai... Citeşte