Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 nov 2017 - Anul XXII, nr. 250 (6666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recuperare

Preoteasa Maria Gavril, pregătită să părăsească secţia Terapie Intensivă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preoteasa Maria Gavril, care a suferit multiple traumatisme în teribilul accident rutier din data de 14 octombrie a.c., pe raza comunei Cornu Luncii, va părăsi în următoarele zile secţia Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava şi va continua tratamentul medical, cel mai probabil, în secţia Chirurgie.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, dr. Mihai Ardeleanu, a informat ieri, în conferinţă de presă, că evoluţia stării de sănătate a preotesei Maria Gavril este bună. ”Pacienta coboară din pat, nu mai are tuburi de dren şi nu mai sunt probleme ameninţătoare vital. Începe o lungă perioadă de recuperare fizică şi sufletească. Sufleteşte este mai greu, golul imens lăsat de pierderea unor persoane dragi este imposibil de umplut”, a spus dr. Ardeleanu. Medicul a menţionat că pacienta ”a stabilit o comunicare foarte bună” cu psihologul Geanina Cîrlan, care o consiliază, şi că este vizitată de cei doi copii, Alexia şi Ioan, şi de rude.

Reamintim că în accidentul din 14 octombrie Maria Gavril şi-a pierdut soţul - preotul Petru Gavril, două fiice - Anastasia, de 10 ani, şi Anisia, de 6 ani, cumnata (sora preotului) - Aurora Şandru şi cumnatul, Cătălin Şandru. Ceilalţi doi copii, Alexia şi Ioan, au fost de asemenea răniţi dar, din fericire, au suferit leziuni mai uşoare, iar acum sunt în afara oricărui pericol. În accident a murit şi autorul acestuia, care, beat fiind, cu o alcoolemie de peste 2 la mie, s-a izbit frontal, cu o viteză de peste 130 de km la oră, în autoturismul cu şapte locuri condus regulamentar de preotul Petru Gravril. În urma celui care provocat această tragedie au rămas doi copii şi o soţie bolnavă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preoteasa Maria Gavril, pregătită să părăsească secţia Terapie Intensivă.
 Vizualizări articol: 9422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Preoteasa Maria Gavril, pregătită să părăsească secţia Terapie Intensivă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei