Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 aug 2017 - Anul XXII, nr. 195 (6611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răbdare

Asfaltarea străzii Traian Ţăranu nu mai poate fi făcută anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O lucrare de investiţii mult aşteptată de locuitorii unui cartier nou de case de la marginea Sucevei – asfaltarea străzii Traian Ţăranu - nu mai poate fi realizată anul acesta, chiar dacă sunt prinse fondurile necesare în buget.

În momentul în care lucrarea a fost prinsă pe lista de investiţii nu se ştia de „surprizele” din subteran – reţeaua de apă, privată, cu pierderi semnificative.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi-a exprimat părerea de rău referitoare la faptul că locuitorii străzii Traian Ţăranu nu se vor putea bucura anul acesta de asfaltarea drumului.

„Oamenii de acolo, nerăbdători să vadă făcută lucrarea, au început să nu mai aibă încredere că se face. Ei ştiu foarte bine că instalaţia de apă pe care o au acolo nu este un proiect reuşit din punct de vedere tehnic, sunt pierderi foarte mari de apă acolo. Vrem să facem o treabă gospodărească, să schimbăm întâi conducta de apă, după care să asfaltăm. Îmi pare rău că nu se poate asfalta anul acesta, dar încercăm să înlocuim conducta până la finele anului, încât din primăvară să asfaltăm strada Traian Ţăranu”, a explicat, ieri, edilul sucevean, care a menţionat că reţeaua de apă de acolo a fost preluată de ACET la insistenţele sale.

În prezent este scoasă la licitaţie lucrarea de înlocuire a conductei de apă.

„Îi rog pe oamenii de acolo, de pe porţiunea care vine asfaltată, să aibă puţină răbdare, pentru că strada va fi asfaltată. Îmi ţin promisiunile, doar că atunci când am spus că vom asfalta acolo nu ştiam că sunt atât de mari probleme la reţeaua de apă, care nu era în administrarea ACET-ului. Acum, când conducta este la ei şi o pot verifica, s-a putut constata că este o situaţie dezastruoasă, cu foarte mari pierderi”, a mai spus Ion Lungu.

Proiectul de asfaltare a străzii Traian Ţăranu nu cuprinde întreaga arteră de circulaţie, ci doar o porţiune de aproximativ un km din aceasta, care se află pe teritoriul administrativ al municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltarea străzii Traian Ţăranu nu mai poate fi făcută anul acesta.
 Vizualizări articol: 2337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asfaltarea străzii Traian Ţăranu nu mai poate fi făcută anul acesta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei