Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 aug 2017 - Anul XXII, nr. 179 (6595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şcoală de vară

Seminar motivaţional ”Atitudinea de succes la examenele vieţii”, mâine, la Muzeul de Istorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Tineri de Succes” Suceava va organiza joi, 10 august, în intervalul orar 15:00-18:00, la Muzeul de Istorie, cel de-al şaselea seminar al Academiei ”Tineri de Succes - Şcoala de vară”, cu tema ”Atitudinea de succes la examenele vieţii”. 

Participarea la seminar este gratuită.

Participanţii vor avea ocazia să afle despre cum pot trece cu succes de examene precum: accesul la liceu sau la facultate, angajarea, promovare, rolul examenelor în dezvoltarea individului etc.

Alături de Cristian Gheorghe Cuciureanu, speaker, coach, trainer şi fondatorul Asociaţiei „Tineri de succes”, participanţii vor învăţa lucruri noi şi vor petrece momente frumoase, cu un impact benefic, într-o atmosferă plăcută şi interactivă.

În cadrul evenimentului, vor fi invitate diverse personalităţi din comunitatea suceveană, dispuse să împărtăşească din experienţa lor şi să ofere cele mai bune sfaturi pentru a trece cu brio peste examenele vieţii.

Una dintre invitatele evenimentului este Brânduşa Vărăreanu, antrenoare de judo, profesoară în cadrul propriului proiect, sala de judo „Shinzo Ran” (în traducere ”Inimă luptătoare”).

„Aceasta nu a ales din întâmplare acest nume, el reprezentând caracterul puternic al unei femei de succes. Doamna Vărăreanu a reuşit să devină prima femeie judoka, la nivel naţional”, transmit organizatorii.

Al doilea invitat este Cornel Grosar, directorul Asociaţiei Juventus din judeţul Suceava. Acesta a descoperit cheia succesului şi le va vorbi invitaţilor despre cum a reuşit să depăşească provocările întâmpinate de-a lungul vieţii.  

Nu în cele din urmă, o altă invitată este Isabella Prutean, moderator tv, scriitor şi antreprenor. Experienţa de peste 23 de ani o va ajuta să stabilească o bună relaţionare cu tinerii suceveni de succes.

Academia „Tineri de succes - Şcoala de Vară” este o academie complementară unde tinerii îşi pot dezvolta competenţele, prin participarea la programe nonformale şi informale.

Potrivit managerului Clubului „Tineri de Succes” Suceava, Adrian Stoleru, „în şapte workshopuri interactive Academia <Tineri de succes - Şcoala de Vară> îţi arată cum să-ţi urmezi drumul cu pasiune şi consecvenţă! Prin organizarea acestor seminarii vrem să formăm atitudinea şi competenţele necesare integrării rapide şi uşoare pe piaţa muncii şi atingerii succesului în viaţă. Asociaţia <Tineri de succes> este o organizaţie non-profit, apolitică, care creează programe educaţionale, informale şi non-formale ce se adresează celor care doresc să completeze şi să-şi dezvolte competenţele pentru a avea succes în viaţă”.

Persoanele interesate de a se înscrie în acest club pot să obţină mai multe informaţii de pe pagina de internet http://www.tineridesucces.org, pagina de Facebook https://www.facebook.com/tineridesuccesasociatia/(Clubul Tineri de Succes Suceava) şi de la Muzeul de Istorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seminar motivaţional ”Atitudinea de succes la examenele vieţii”, mâine, la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Seminar motivaţional ”Atitudinea de succes la examenele vieţii”, mâine, la Muzeul de Istorie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei